Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος ;

Έστω και αργά…που τραγουδάει και η Μαρινέλλα έκανε την εμφάνιση του ο εν δυνάμει επικεφαλής Π.Κολόκας ,της άγνωστης σε όνομα παράταξης για τον δήμο Ιωαννιτών αυτοδιοικητικής παράταξης με ένα κείμενο κάνοντας μια πρώτη κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή  και ρίχνοντας βέλη προς την παράταξη του πρώην δημάρχου.
b_170_170_16777215_0___images_stories_kolokas1.jpgΑναλύει στην αρχή του κειμένου του την σχέση των ανθρώπων με τις ιδέες και σημειώνει πως είναι πολυποίκιλες .Αφού σύμφωνα με την κατάληξη του κειμένου θεωρεί τον ίδιο άνθρωπο που γεννά και παράγει ιδέες προσπαθεί να αποδομήσει το παλιό αυτοδιοικητικό σύστημα σημειώνοντας πως υπάρχουν  κάποιοι που αντιγράφουν και άλλοι που απλώς δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις άλλες ιδέες και ίσως ως ένα σημείο να είχε δίκαιο αν όμως ο τρόπος που προσπαθεί να στήσει την νέα παράταξη δεν ήταν ο ίδιος με τους άλλους και τα πρωτοκλασάτα στελέχη δεν ήταν αυτά που συμμετείχαν σε άλλες δημοτικές αρχές και μάλιστα σε αυτές που ο ίδιος προσπαθεί να αποδημήσει.
Ξέχασε ο κος Κολόκας πως σημερινοί του εκπρόσωποι ακόμη και στον τοπικό τύπο δεν είναι άλλοι από τους πρώην συνεργάτες του πρώην δημάρχου οι κ.κ Κ.Τσάγκας , Γ.Ανυφαντής και Α.Μπιστιόλης .Ξέχασε πως αυτοί είναι οι άνθρωποι του, αυτοί  που τρέχουν ,συνομιλούν, τον διαφημίζουν και τον πλασάρουν δεξιά και αριστερά σαν τον «μεσσία» που παράγει ιδέες και τις υλοποιούν οι πρώην συνεργάτες του πρώην δημάρχου .
Θεωρώ πως αναλύσουμε καλύτερα το «φαινόμενο της  νεότητας» , του εν δυνάμει επικεφαλής αυτής της αυτοδιοικητικής παράταξης θα αντιληφθούμε πως προσπαθεί να απαξιώσει με ένα απλό τρόπο σχεδόν απαίδευτα τα παλιά στελέχη της αυτοδιοίκησης λόγω της ημερομηνίας γέννησης τους, ξεχνώντας πως το νέο μπορεί να είναι ωραίο  και φρέσκο αλλά η υλοποίηση μιας πολιτικής δεν έχει σχέση με τα νέα και τα  παλιά μυαλά αλλά με την τόλμη και την πολιτική γενναιότητα που διακρίνει τα πολιτικά πρόσωπα .
Σίγουρα η απόφαση από την πόρτα του σπιτιού του για να υλοποιήσει αυτός και η νέα γενιά τα πάντα που δεν υλοποίησαν οι άλλοι είναι ενθαρρυντικό αυτή την εποχή, την εποχή που η πολιτική έχει απαξιωθεί αλλά  θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε  πως υπάρχουν πολλοί νέοι και παλιοί που χρόνια τώρα εργάζονται καθημερινά ,παράγουν  ιδέες έχουν οράματα  αλλά δεν είχαν την πολυτέλεια να είναι συνεχόμενα ελεύθεροι  από την εργασία τους, για να υλοποιήσουν όλα τα παραπάνω 
Πηγή:haberi.gr
ΣΧΟΛΙΟ:Αν όντως πιστεύει ότι κάτι καινούργιο φέρνει οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του  απέναντι στην δημοτική παράταξη του  πρώην δημάρχου κ. Γκόντα.
Δηλαδή, να κάνει διακριτό το νέο που ο κόσμος περιμένει, δεσμευόμενος για τη στήριξη  του  νέου που οι δημότες απαιτούν. Οψόμεθα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου