Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Έσπασαν τα χέρια των ελεγκτών στο Μέτσοβο.


Διαβάζουμε  στη στήλη του ΒΗΜΑτοδότη ότι : Παραμονές Χριστουγέννων  ελεγκτές επιχείρησαν  να διεξαγάγουν έλεγχο σε νυχτερινό κέντρο στο
ΜΕΤΣΟΒΟ.  Εκεί στην αρχή οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου  δεν ήθελαν να συνεργαστούν  με τους ελεγκτές. Εν συνεχεία  τους απείλησαν , ζητώντας  τους να  " ξεκουμπιστούν από το κέντρο" .   Και όταν οι ελεγκτές επέμειναν  στον έλεγχο, τότε  δύο - τρεις μπράβοι (" φουσκωτοί") του νυχτερινού κέντρου ...  συνέλαβαν τους ελεγκτές , τους  ακινητοποίησαν  με κεφαλοκλείδωμα  και τους έσπασαν  τα χέρια για να μη γράφουν  παραβάσεις.
 Βεβαίως  ο κ. Θεοχάρης  δεν έμεινε με σταυρωμένα  χέρια. Μόλις το
πληροφορήθηκε  το σπάσιμο  και των  δύο χεριών των δικών του ελεγκτών  άρχισε τις ανακρίσεις: ¨Θα σπάσω  κάθε ασυλία που μπορεί  να είχε  ως τώρα το Μέτσοβο. Σε όποιον  τολμήσει και επιτεθεί  σε  ελεγκτές  θα του κλείνω  σε πρώτη φάση  για 30 ημέρες  το κατάστημα  και εν συνεχεία  θα το κλείνω  οριστικά¨ έλεγε  εμφανώς οργισμένος.
ΣΧΟΛΙΟ: Δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο παρεμπόδισης φορολογικού ελέγχου στο Μέτσοβο και άλλοτε έχουν γίνει. Το ερώτημα είναι από πού και από ποιόν; αντλούν την ασυλία τους και την  παραβατική συμπεριφοράς τους. Ίσως, να έμειναν κατάλοιπα του μεγάλου πολιτικού τσέλιγκα  και των τωρινών  πολιτικών  βλαχο-αφεντάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου