Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

(Ν)άστος: Η πρόσκληση στην ολομέλεια της παράταξης ήταν ονομαστική και όχι ανοιχτή!

Δικαιολογείται για όσα λέει..
Άκουσα στη συνέντευξη του κ. (Ν)άστου προς το ΒΗΜΑ και την κ. Στασινού να ισχυρίζεται ότι η πρόσκληση δεν ήταν ανοιχτή και απευθυνόταν στα μέλη και τους φίλους της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» ονομαστικά , γι’ αυτό και ζήτησε  ο  Δήμαρχος την απομάκρυνση των εκπροσώπων του τύπου και των όσων δεν έλαβαν ονομαστική πρόκληση: Ύστερα από τη δημόσια τοποθέτηση αυτή εγείρονται από τη μεριά μας οι εξής ενστάσεις: Πρώτον, τα περί ονομαστικής πρόσκλησης καταρρέουν από την ίδια την ανοιχτή πρόκληση του Δημάρχου η οποία δημοσιεύτηκε στο δελτίο τύπου της 13/12/2013 και έχει ως εξής: « Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους και τα μέλη της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» απηύθυνε ο δήμαρχος Φ. Φίλιος εν όψει της Ολομέλειας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.
Η ολομέλεια της παράταξης θα γίνει στις έξι και μισή το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Du Lac.
Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Φίλιππας στην ολομέλεια θα γίνει ο πολιτικός απολογισμός και η αξιολόγηση της δουλειάς στο Δήμο όπως και ο προγραμματισμός μέχρι τις εκλογές.»
«Η παράταξη είναι μεγάλη. Είναι παράταξη με μέλλον. Οι βασικοί στόχοι είναι η Ενότητα και η Νίκη στις εκλογές. Όλα τα υπόλοιπα θέματα θα λυθούν μέσα από τις εσωτερικές μας διαδικασίες», τόνισε ο κ. Φίλιος απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πορεία προς τις εκλογές.
Κατόπιν των ανωτέρω ο κ. (Ν)άστος επιβεβαιώνει το λεγόμενο ότι δεν μπορεί να διαβάζει και να ερμηνεύει κείμενα απλά , όπως είναι το διαυγές περιεχόμενο του παραπάνω δελτίου τύπου .
Δεύτερον, είναι απορίας άξιον η αποβολή από την αίθουσα των εκπροσώπων του τύπου οι οποίοι κατά τεκμήριο γνωρίζοντας ανάγνωση και γραφή πειθάρχησαν σε μια απαράδεκτη απόφαση του Δημάρχου, το περιεχόμενο της οποίας δεν προκύπτει μέσα από το κάλεσμα του δελτίου τύπου. Ίσως , ο δήμαρχος να έχει ¨εξασφαλίσει τη συναίνεσή των μέσων ενημέρωσης μέσα από τις διάφορες συμβάσεις συνεργασίας για υποβάθμιση της αλήθειας και της ελευθεροτυπίας¨.
Απορώ γιατί κάποιοι εκπρόσωποι του τύπου δεν παρέμειναν στην αίθουσα κάνοντας επίκληση της ιδιότητας του μέλους της παράταξης!
Τέλος, για οποιαδήποτε ένσταση μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον αντιδήμαρχο κ. (Ν)άστο το αξίωμα του οποίου συνοψίζεται στις πρόσφατες δηλώσεις του: « ότι είναι με όλους αλλά στο τέλος τους εγκαταλείπει όλους για να πάει με την πλειοψηφία». Έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου