Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ


Στις 31/12/2013, αν δεν έχουμε παρατάσεις, λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας και των κωδικών πρόσβασης για τους χρήστες εκείνους των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που ήταν εγγεγραμμένοι πριν την έναρξη
λειτουργίας του νέου TaxisNet, τον Δεκέμβριο του 2010.
Από την 1η Ιανουαρίου 2014, καταργούνται οι παλιοί κωδικοί και δεν θα είναι πλέον με αυτούς εφικτή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του νέου TaxisNet.
Αν λοιπόν ανήκετε στην περίπτωση των παραπάνω χρηστών, παρακαλούμε να προβείτε εγκαίρως στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να παραλάβετε τον κλειδάριθμο από το τμήμα Μητρώου οποιασδήποτε ΔΟΥ και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο νέο TAXISnet σύμφωνα με τις πιο κάτω οδηγίες. Προηγουμένως:
Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας θα πρέπει να γνωρίζετε το όνομα χρήστη (Username) και το συνθηματικό (password).
Αν δεν το γνωρίζετε, θα πρέπει να κάνετε μια αίτηση επανεγγραφής πριν επισκεφτείτε τη ΔΟΥ για να παραλάβετε τον κλειδάριθμο της νέας αίτησης.
Αν έχετε ήδη παραλάβει κλειδάριθμο από τη ΔΟΥ και έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας, αγνοήσετε την παρούσα υπενθύμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου