Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Κλειστό το κολυμβητήριο

"Δεν είναι και λίγοι οι γονείς που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου της πόλης τις μέρες των γιορτών. Το κολυμβητήριο από τη Δευτέρα έβαλε λουκέτο. Ανοίγει δε ξανά στις 2 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τους γονείς αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά και αποδίδουν αυτή την κίνηση
του ΠΕΑΚΙ σε λόγους οικονομίας. Η διοίκηση από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι το κολυμβητήριο κλείνει για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, για τις οποίες οι γονείς δεν έχουν ενημερωθεί σχετικώς (σ.σ. το κολυμβητήριο εξάλλου κλείνει κάθε Αύγουστο για τις απαραίτητες εργασίες). Σημασία έχει ότι 50 παιδιά που κάνουν πρωταθλητισμό, για δύο εβδομάδες περίπου δεν θα μπορούν να κάνουν καμιά προπόνηση, αξιοποιώντας και τον ελεύθερο χρόνο που έχουν λόγω των διακοπών. Δεν είναι και λίγοι οι γονείς που ετοιμάζονται να πάνε βόλτες τα παιδιά τους εκτός Ηπείρου για να βρουν κλειστό κολυμβητήριο. "
Τα παραπάνω αναφέρονται σε ρεπορτάζ του Η.Α.
ΣΧΟΛΙΟ: Θεωρώ πως το αξιόλογο ρεπορτάζ δεν προχώρησε στην ανάδειξη των πραγματικών αιτίων που συντρέχουν στη διαχείριση του Κολυμβητηρίου. Το κολυμβητήριο δεν ενδιαφέρεται για την άσκηση του κοινού αλλά για τη μεγιστοποίηση των οικονομικών ωφελημάτων των σωματείων (όχι όλων) που το διαχειρίζονται "εμπορικά", με θέση ευθύνης το Γ.Γραμματέα του ΠΕΑΚΙ κ. Μπίγκο.
 Και με την ευκαρία αυτή θα ήθελα να ρωτήσω το EpirusPost για το δημοσίευμά του (31/7/2012) με τον τίτλο ¨Όταν το κράτος στα Γιάννενα κόβει αθεώρητες αποδείξεις!!!¨ αν έχει ολοκληρώσει τις έρευνές του για τα ερωτήματα που έθετε περί αθεωρήτων εισιτηρίων!
 Περιμένουμε ακόμη τα αποτελέσματα της έρευνάς του, προκειμένου να ζητήσουμε συγνώμη ,αν χρειαστεί ως πρώην βραχύχρονη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για τη συνέχεια της μη θεώρησης των αποδείξεων και συνάμα να ενημερωθεί η παρούσα διοίκηση  για την υποχρέωση θεώρησης των αποδείξεων. 
 Σε περίπτωση όμως που δεν προβλεπόταν ή δεν προβλέπεται με το ισχύον φορολογικό καθεστώς η θεώρηση των αποδείξεων, θεωρώ για λόγους δεοντολογικούς ότι οφείλει το EpirusPost να διορθώσει το δημοσίευμά του, επαναφέροντάς το στη σωστή βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου