Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μπερδεύτηκε με τις επιτροπές η «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα».


Ο  έγκριτος  δημοσιογράφος κ. Β. Αθανασίου  στην καθημερινή του στήλη  στους «ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ»  και με τον τίτλο : Η πρόσκληση της δημοτικής  παράταξης «Ενότητα πολιτών», μεταξύ των άλλων  αναφέρει:   Η πρόταση για επιτροπή που θα διαχειριζόταν τους τρόπους για διεκδίκηση της αρχηγίας δεν τέθηκε σε ψηφοφορία αλλά πάρθηκε απόφαση για προσωρινή επιτροπή που θα φέρει προεκλογικό πρόγραμμα για την νέα πενταετία στη νέα ολομέλεια.
 Δηλαδή, τα αναγραφόμενα  για συγκρότηση  οργανωτικής επιτροπής αποτελούμενης από τους κ.κ. Γκόλα, Παπαδιώτη, Ζάχο, Νάστο, Βήκα, Γκόγκο και Λάζο, δεν  ευσταθούν., οπότε και  με πολύ ενδιαφέρον θα  περιμένουμε το  προεκλογικό πρόγραμμα  της νέας  πενταετίας. Τώρα αν κάποια  από τα μέλη της επιτροπής έχουν πάρει διαζύγιο με τη γραφή και την ανάγνωση αυτό  αποτελεί θέμα δευτερεύουσας σημασίας για την  παράταξη  της « Ενότητας Πολιτών», μια  και στην πράξη  η εφαρμογή του προγράμματος  από την επομένη των εκλογών  αποτελεί κουρελόχαρτο
        Ιδιαίτερο  ενδιαφέρον εμφανίζουν και οι δεσμεύσεις του κ.  Φίλιου:  ότι
πρωταρχικό του χρέος είναι να διαφυλάξει την ενότητα της παράταξης, η οποία αποτελεί κατάκτηση για την αυτοδιοίκηση και από την πλευρά του θα κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου η «Ενότητα Πολιτών» να φτάσει στις εκλογές ενωμένη, διευρυμένη και ενδυναμωμένη, όπερ μεθερμηνευόμενο κάθε  άλλη υποψηφιότητα  θεωρείται διασπαστική  και αυτό δεν θα το επιτρέψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου