Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Οι Δηλώσεις του Δημάρχου Ιωαννίνων φωτογραφίζουν τη στόχευση της Ολομέλειας.



Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους και τα μέλη της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» απηύθυνε ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος εν όψει της Ολομέλειας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.
Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Φίλιππας στην ολομέλεια θα γίνει ο πολιτικός απολογισμός και η αξιολόγηση της δουλειάς στο Δήμο όπως και ο προγραμματισμός μέχρι τις εκλογές.
«Η παράταξη είναι μεγάλη. Είναι παράταξη με μέλλον. Οι βασικοί στόχοι είναι η Ενότητα και η Νίκη στις εκλογές. Όλα τα υπόλοιπα θέματα θα λυθούν μέσα από τις εσωτερικές μας διαδικασίες», τόνισε ο κ. Φίλιος απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πορεία προς τις εκλογές.
Οι παραπάνω δηλώσεις του έρχονται να αποκαλύψουν τα όσα γράψαμε ότι πρόκειται για μια κίνηση ματ , αφού, προκειμένου να ξανατεθεί ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης συγκαλεί την ολομέλεια , με σκοπό να αποδυναμώσει και εγκλωβίσει τους τυχόν επίδοξους αμφισβητίες , εκτός κι΄ αν έχει προηγηθεί – πράγμα δύσκολο- συμφωνία , οπότε και σκοπός του είναι να δοθεί ένας πανηγυρικός τόνος στην επαναβεβαίωση της αρχηγίας του στην παράταξη.
Κατόπιν τούτου, θα πρέπει να βρισκόμαστε σε αναμονή αναγγελίας της Διακήρυξής του, ακολουθώντας συναδέλφους της πρωτοβουλίας των πέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου