Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Άρχισε η αποκαθήλωση του " βλαχοδημάρχου" Ιωαννίνων κ. Φίλιου.


Ό,τι δεν έκανε στην περιβόητη "συνέλευση" της Δημοτικής παράταξης "Ενότητα Πολιτών" την προηγούμενη Δευτέρα στο Du Luc, το έκανε χθες από το στούντιο του ΤV1 στην εκπομπή "Εν Λευκώ" του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μπούρχα ο
αντιδήμαρχος Θωμάς Μπέγκας Ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Με σύνθημα την ανανέωση, που είναι άλλωστε καθολικό αίτημα της κοινωνίας των Ιωαννίνων και με την φιλοδοξία να διευρύνει τον πολιτικό και κοινωνικό χώρο στον οποίο απευθυνόταν η παράταξή του, ο κ. Θωμάς Μπέγκας άνοιξε το χορό της διαδοχής στο δημαρχιακό θώκο.
Είπε πολλά και διάφορα στην χθεσινή παρουσία του ο Θωμάς Μπέγκας, γιος του αείμνηστου δημάρχου Κώστα Μπέγκα.
Θα σημειώσουμε την παθολογική εξάρτηση του δίδυμου Φίλιου- Γκόντα με τη δημαρχιακή καρέκλα  και την αποστροφή του προς την κίνηση των πέντε Δημάρχων που την χαρακτήρισε ως ένα επικοινωνιακό τέχνασμα των τωρινών δημάρχων των πέντε μεγάλων πόλεων να μείνουν στην επικαιρότητα χωρίς να κομίζουν κάτι νέο και την επισήμανσή του ότι χωρίς την σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει τον πρώτο λόγο στον ευρύτερο χώρο της δημοκρατικής παράταξης δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για νικηφόρα έκβαση οποιουδήποτε εγχειρήματος.
Και ακόμη ότι ενδεχόμενη εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου θα έχει τον χρονικό ορίζοντα μιας μόνο πενταετίας, αφού ο κ. Μπέγκας είναι θιασώτης της διαρκούς ανανέωσης.
 Εκκρεμεί βέβαια η διακήρυξη για τις αρχές  και κυρίως για  το νέο καινοτόμο πρόγραμμα που θα απαντάει στο αύριο της ευρύτερης περιοχής  αλλά και της καθημερινής κοινωνικής συνοχής.  
 Σχόλιο : Ο κ. Φίλιος μπορεί να αποφύγει την αποκαθήλωσή του, αρκεί να φανεί συνεπής  των δηλώσεών του, ότι θα αποσυρθεί στο τέλος της  παρούσης θητείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου