Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του δημότη ανακάλυψε ο δήμαρχος κ. Φίλιος από τη συμμετοχή του στην «Πρωτοβουλία των Πέντε»


Οι δήμαρχοι Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης και Ιωαννιτών, Φίλιππος Φίλιος, διαπίστωσαν  ότι απαιτείται η συστηματική εφαρμογή της πληροφορικής στις εσωτερικές διαδικασίες των δήμων για τη διακίνηση εγγράφων, ώστε να παρακολουθείται η πορεία εκτέλεσης όλων των αποφάσεων, καθώς και η δημιουργία ενός νέου διοικητικού συστήματος, που να στηρίζεται στο «τεκμήριο
Εύρηκα!
εμπιστοσύνης».

 Δηλαδή , ο  δήμαρχος διαπίστωσε ύστερα από μια δημοτική θητεία  το αυτονόητο. Δηλαδή  ότι μπορεί  να τεθεί σε εφαρμογή  το σχέδιο δημο- κράτης  που είναι το   παλιό και δοκιμασμένο «κόλπο» να εξαγγέλλεις για την επόμενη θητεία αυτά που θα έπρεπε να είχες κάνει, μια και αποτελούσαν προγραμματική σου δέσμευση.

   Κάπως έτσι λοιπόν, αφού  ενημερώθηκε  από τον κ. Καμίνη για το έργο της ηλεκτρονικής  εφαρμογής στις εσωτερικές διαδικασίες διακίνησης των εγγράφων στο δήμο Αθηνών , έκρινε σκόπιμο να εξαγγείλει   στους δημότες  ως  πρωτοποριακό   έργο το αυτονόητο, αντί να απολογείται για την καθυστέρηση και την  υστέρηση στον τομέα της διαφάνειας και της απεξάρτησης  του πολίτη από το δυνάστη δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου