Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

« Φάκελο για αντικομματική» συμπεριφορά του Αργύρη «ετοιμάζει» ο Πρόεδρος του Οικον. Επιμελητηρίου κ. Φίλης;.


Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές Δημήτρης Φίλης, πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου εισχώρησε στην παράταξη
του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη. Ο κ. Φίλης υποστήριξε ότι είναι καιρός για συνένωση δυνάμεων ενώ ο κ. Καχριμάνης είπε “ότι είναι μεγάλη τιμή για αυτόν η έλευση στην παράταξη του κ. Φίλη”.

 Σε γραπτή του μάλιστα δήλωση  ο κ. Φίλης  αναφέρει:«  Ο τόπος μας  δοκιμάζεται  ακόμα  από τη βαθιά οικονομική κρίση. Η απάντηση  στις αγωνίες  των εργαζομένων  και των ανέργων , των επαγγελματιών  και εμπόρων , των  επιστημόνων  και της νεολαίας  είναι  η  ανάπτυξη της Περιφέρειάς  μας  και η αύξηση  της απασχόλησης. Απαιτείται  λοιπόν,  η κινητοποίηση όλων  των ζωντανών  παραγωγικών  δυνάμεων  της περιοχής  μας  για την οικονομική , κοινωνική και  πολιτιστική πρόοδό της.

    Είναι χρέος  μας  απέναντι  στον τόπο  και στην κοινωνία  να  προτάξουμε  αυτά  που μας ενώνουν.

   Τώρα είναι  η ώρα  της συνεργασίας  και της  συναίνεσης μακριά  από κομματικές  διακρίσεις και σκοπιμότητες. Είναι  ώρα ευθύνης  απέναντι  στις νεώτερες  γενιές.

Σε αυτήν  την κρίσιμη  στιγμή  για το μέλλον  όλων μας , δηλώνω  παρών στο  κάλεσμα  του Περιφερειάρχη  Ηπείρου , στη νέα πορεία  για την ολόπλευρη  Αξιοβίωτη Ανάπτυξη  της Ηπείρου  σε περιβάλλον  σταθερότητας  και εμπιστοσύνης» για να  συμπληρώσει σε σχετική ερώτηση : « Ότι σε επίπεδο κεντρικό το ΠαΣοΚ συνεργάζεται με τη Ν.Δ., γιατί λοιπόν εμείς να  παρεκκλίνουμε  από αυτήν την κεντρική συνεργασία;»

  ΣΧΟΛΙΟ: Το τοπικό ΠαΣοΚ  και ειδικότερα  το πολιτικό κομματικό μάτι στην περιοχή μας ο κ. Αργύρης τι απαντάει; Μήπως , δεν έχει ερμηνεύσει ορθά  το κεντρικό κομματικό μήνυμα; Μια απάντηση νομίζω χρειάζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου