Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σκηνικό σύγκρουσης στην "Ενότητα Πολιτών"- Τα πήραμε τα Γιάννενα!

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγούνται Φίλιππος Φίλιος και Θωμάς Μπέγκας, με φόντο την θέση του επικεφαλής της παράταξης. Η ανακοίνωση του Θ. Μπέγκα μετά τη συνάντησή του μετη Γραμματεία, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο ίδιος θεωρεί ως καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των
διαδικασιών την 26η Φεβρουαρίου, αλλά και ότι τη δέσμευση απέναντι στην παράταξη την έχει αποδείξει με πράξεις κι όχι με λόγια με τον απόλυτο σεβασμό των διαδικασιών, προκάλεσε την απάντηση του δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» Φίλιππα Φίλιου.
Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Φίλιος κάνει λόγο για προσπάθεια εκβιασμού, ενώ υπονοεί πως ο κ. Μπέγκας υπεκφεύγει ως προς το να δεσμευτεί για την αποδοχή του αποτελέσματος και τη συστράτευση στην παράταξη αν δεν επιλεγεί ο ίδιος για αρχηγός της.
Η δήλωση του κ. Φίλιου έχει ως εξής:  «Η πόλη μας γιορτάζει την πιο μεγάλη της μέρα. Γιορτάζει την απελευθέρωσή της. Τιμά όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να πορευτεί ελεύθερη. Να ζει ελεύθερη. Χωρίς να υποκύπτει, χωρίς να εκβιάζεται. Στις στιγμές αυτές αξίζει σεβασμός.
Η παράταξή μας βρίσκεται στο μέσο της διαδικασίας για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου. Σεβάστηκα και σέβομαι όλες τις αποφάσεις που ελήφθησαν. Με εμπιστοσύνη στη Γραμματεία, που ανέλαβε το δύσκολο κι επίπονο έργο, είμαι σίγουρος ότι θα το φέρει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε μέχρι σήμερα έχει αφιερώσει στην κατεύθυνση αυτή χρόνο, κόπο κι αγωνία.
Στην τελευταία ολομέλεια της παράταξης προσδιορίστηκαν τα μέλη της. Προσωπικά τα σέβομαι όλα και το καθένα χωριστά. Η παράταξη και η κοινωνία θα δώσουν λύση, στον κατάλληλο χρόνο. Χωρίς εκβιασμούς, χωρίς διλήμματα και χωρίς υπεκφυγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου