Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Απάντηση Φαρμάκη σε Φίλιο - "Να αφήσει την κοινωνία να αποφασίσει"

 Σκληρή απάντηση στον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο, ο οποίος είχε μιλήσει με απαξιωτικό τρόπο για την πρόθεσή του να ηγηθεί παράταξης, έδωσε ο επικεφαλής της«Δημοτικής Ανόρθωσης» Αλέκος Φαρμάκης.
Μιλώντας στην εκπομπή «ΒΗΜΑ Γεγονότα», χρησιμοποίησε ανάλογη γλώσσα και ύφος, καλώντας τον Φ. Φίλιο να ασχοληθεί με την δική του παράταξη «που αλληλογρονθοκοπούνται» και να αφήσει την κοινωνία να αποφασίσει. Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως ο Δήμαρχος εκφράζει προκλητικά την αριστοκρατική άποψη ότι μόνο κάποιοι έχουν το δικαίωμα να ασχολούνται με τα κοινά και οι υπόλοιποι όχι.
Ο κ. Φαρμάκης χαρακτήρισε την παράταξή του «ήρεμη δύναμη», ενώ μιλώντας για την «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» είπε πως διαθέτει ικανά στελέχη που πρέπει να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι σε κάποιους που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον προσωπικό και επαγγελματικό τους εγωισμό.
Σε ό,τι  αφορά το ενδεχόμενο συνεργασιών, ανέφερε πως ο ίδιος είναι πρόθυμος να στοιχηθεί πίσω από άλλες παρατάξεις, αρκεί να αποδείξουν το ενδιαφέρον τους για την πόλη, και προανήγγειλε συνάντηση με την παράταξη «Γιάννενα Τώρα», αλλά και τον Μίλτο Μπούκα των Οικολόγων Πράσινων. Ανοιχτό άφησε και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ενδεχομένως να είναι υποψήφιος με την παράταξή του ο πρώην Δήμαρχος Λευτέρης Γκλίναβος.
Σε περίπτωση που οι δημότες δώσουν στην παράταξή του την εντολή να διοικήσει την πόλη, προανήγγειλε την παραχώρηση αντιδημαρχίας στην αντιπολίτευση και τη λειτουργία της συνέλευσης των φορέων της πόλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου