Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Συγκινημένος ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, αμήχανος ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!


Έκδηλη ήταν η συγκίνηση στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια των  εγκαινίων  της φωτογραφικής έκθεσης με τίτλο ««Η ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ήπειρο το 1988».
Αλλά και φανερή  η αμηχανία του Δημάρχου Φίλιππα Φίλιου κατά την υποδοχή του Προέδρου στο χώρο της έκθεσης, αφού κατά την ιστορική εκείνη ημέρα για τα Γιάννενα αυτός -δήμαρχος ών και τότε της πόλης -ήταν επικεφαλής των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν κατά της συνόδου των υπουργών των εξωτερικών στα Γιάννενα αντί να είναι επικεφαλής αυτών που θα τους υποδέχονταν!!!
Βέβαια σήμερα ο Φίλιππας θέλει να περνιέται σαν εκσυχρονιστής με κοσμοπολίτικες αντιλήψεις δίπλα στον Μπουτάρη* αλλά το παρελθόν του τον καταδιώκει.
Ένα παρελθόν για το οποίο δεν έχει κάνει καμιά αυτοκριτική, αφού θεωρεί τον εαυτό του αλάθητο και αναντικατάστατο...
* Άραγε έχουν πληροφορηθεί οι άλλοι σύντροφοί του στην κίνηση των πέντε για το βεβαρημένο κομματικό παρελθόν του Φίλιου και τα καραγκιοζιλίκια του ως κομματικός εγκάθετος στην Τοπική αυτοδιοίκηση;
Αν όχι, θα τους το σφυρίξουμε εμείς στην προσεχή έλευσή τους στα Γιάννενα όπου θα μιλήσουν για την ακηδευμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου