Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Δίκαια η παρατήρηση για τους ντελάληδες της Γραμματείας της Ενότητας Πολιτών από τον Μωυσή Ελισάφ.

    Την αντίθεσή του  στις δημόσιες   τοποθετήσεις μελών της  Γραμματείας της Ενότητας Πολιτών υπέρ του ενός ή του άλλου  υποψηφίου, εξέφρασε  ο
Μωυσής  Ελισάφ και έχει απόλυτα δίκιο για το λόγο ό,τι ,κάθε πορισματική έκθεση κατά τα ειωθότα  διέπεται από τις αρχές της μυστικότητας  και της εχεμύθειας .Οι  διαρροές  προς τα ΜΜΕ αποτελούν  μια συνηθισμένη πρακτική .  Όμως , εδώ  παρατηρεί κανείς μια εκτροπή και μια παρέκβαση από την οφειλόμενη δεοντολογία  που οφείλεται να ακολουθηθεί  από τα μέλη της  γραμματείας ,ως προς τη μυστικότητα του τελικού πορίσματος για την επιλογή  του επικεφαλής.


    Το παράδοξο για τον  Μωυσή είναι ότι   η παρέκβαση αυτή γίνεται από στελέχη του στενού του περιβάλλοντος, όπου  για χάρη τους είχε ταχθεί  σε αποκλεισμούς  και  σφαγιασμούς  στελεχών της  πρώην ενότητας πολιτών.    Και χρησιμοποιώ την  λέξη "πρώην", γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι η παράταξη δεν έχει ήδη διασπαστεί.   Βέβαια το παράπονό του είναι γιατί δεν ρωτήθηκε,  ώστε να  χειραγωγήσει και τον επόμενο  δήμαρχο .   Καιρός  υπάρχει, αρκεί να ωριμάσει και στο δήμο το πολιτικό πείραμα της Ελιάς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου