Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Με τον Λάζαρο Νάτση θα διεκδικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το Δήμο Ιωαννιτών.

Με επικεφαλής τον Λάζαρο Νάτση θα διεκδικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το Δήμο Ιωαννιτών, καθώς το όνομά του επέλεξαν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου οι οργανώσεις μελών του κόμματος του  Δήμου  Ιωαννιτών
να προτείνουν στη Δημοτική Παράταξη που θα λάβει και την τελική απόφαση.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στην πλούσια συζήτηση που ακολούθησε αναδείχτηκαν οι  καταστροφικές συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών, έτσι όπως εκφράστηκαν στην Τ.Α., με τον ουσιαστικό στραγγαλισμό της, την μείωση των πόρων της με ταυτόχρονη διεύρυνση των αρμοδιοτήτων της και την αντιδημοκρατική δομή και λειτουργία του Καλλικράτη. Τονίσθηκε, ότι η μάχη της αυτοδιοίκησης, πέρα από τις ιδιαιτερότητές της, έχει ενιαία πολιτικά χαρακτηριστικά με τον αγώνα για την συνολική ανατροπή των πολιτικών της λιτότητας και της κοινωνικής καταστροφής.
Ειδικότερα για τον Δήμο Ιωαννιτών, εκφράστηκε ομόθυμα η ανάγκη για την ριζική ανατροπή των συσχετισμών και για μια ριζοσπαστική ανατροπή των ασκούμενων πολιτικών και των εκφραστών τους, που για πολλά χρόνια, παρά τις όποιες διαφορές τους  έχουν διοικήσει τον Δήμο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ιωαννιτών δε θα είναι «3 Κλικ Αριστερά» όπως αυτή του Χρήστου Μαντά στις προηγούμενες εκλογές, αλλά «Πολίτες για την Ανατροπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου