Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο Καμίνης δήμαρχος!

Πιτσιρίκο, οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Καμίνη να προηγείται με μεγάλη διαφορά, προφανώς γιατί οι Αθηναίοι είναι ενθουσιασμένοι με το έργο που επιτελέστηκε κατά την διάρκεια της δημαρχίας του. Ίσως πάλι τα υψηλά ποσοστά του κ.Καμίνη να αντανακλούν τα αισθήματα εκτίμησης που οι πολίτες των Αθηνών τρέφουν για τα κόμματα που στηρίζουν την υποψηφιότητα του δημάρχου. Αναφέρομαι φυσικά στο ΠΑΣΟΚ και στην ΔΗΜΑΡ που τόσα καλά εχουν προσφέρει στην πόλη και στην χώρα.
Αν πάλι – λέω αν – όταν ανοίξουν οι κάλπες ο συνδιασμός του κ.Καμίνη δεν ξεπεράσει το 7-8% (από το 20% που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις), ας μην πάει το μυαλό κανενός σε τρολιές και λαμογιές του καρτέλ της παραπληροφόρησης και των δημοσκόπων.
Άλλωστε είναι γνωστό οτι οι δημοσκοπήσεις δεν αποτελούν παρα μια φωτογραφική αποτύπωση της στιγμής στην πολιτική.
Την μία είσαι πρώτος στις δημοσκοπήσεις, την άλλη κοιτάς τα ραδίκια ανάποδα κάτω από την κάλπη.
Υ.Γ Υπάρχει και μια αλλη ερμηνεία, λίγο «φευγάτη» είναι αλήθεια. Σε αυτές τις σκοτεινές και μαύρες εποχές, κάνουν πλάκα στον Καμίνη. Όπως στην ταινία με τον Λαμπρο Κωνσταντάρα (αν θυμάσαι) που τους είχαν ρίξει οι Σπαταναίοι πετρέλαιο στο πηγάδι, κι εκείνος ονειρευότανε γεωτρήσεις και γεωτρύπανα! Ντούπου, ντούπου, ντούπου, ντούπου!  
Εγραψε: Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου