Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

"Μερικοί πρέπει να έχουν αυτογνωσία και πρέπει πάντα να υπάρχει το μέτρο"


Με αυτή τη φράση ολοκλήρωσε την συνέντευξή του σήμερα το πρωι στον ΒΗΜΑ 90,1 και στον Κώστα Κυρίτση ο Δημήτρης Θεμελής, μέλος της Γραμματείας της παράταξης "Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα".

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επιλογή του επικεφαλής (υποψήφιοι είναι ως γνωστόν ο δήμαρχος Φ. Φίλιος και αντιδήμαρχος Θ. Μπέγκας) υπογράμμισε πως "εξαντλούμε όλες τις δημοκρατικές μεθόδους στην παράταξή μας". Σημείωσε ακόμη, πως τόσο ο κ. Φίλιος, όσο και ο κ. Μπέγκας είναι δυο άνθρωποι που "κουβαλούν" ένα "βαρύ" όνομα, ενώ εκφράζοντας την άποψή του είπε πως "το πρώτο που έπρεπε να κάνει ο κ. Μπέγκας ήταν να παραιτηθεί από την Αντιδημαρχία".
                                                             Για τον Φιλ. Φίλιο

Θεέ μου χάνουμε το γάλα...
Τέλος, μιλώντας για τον δήμαρχο Φιλιππα Φίλιο, ο κ. Θεμελής σημείωσε πως είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ("έχω μελετήσει διεξοδικά το φαινόμενο Φίλιος" σημείωσε!). «Βύζανε από 10 μάνες» και έχει διεισδύσει σε 10 χώρους! Μακάρι να ‘ναι και ο Θωμάς Μπέγκας έτσι, για λογαριασμό του φυσικά" κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΟ:  Καιρός είναι να διαβάσουμε και τα άπαντα του Θεμελή , ο οποίος παραιτήθηκε από  αντιδήμαρχος  για να οργανώσει την δημοτική παράταξη την οποία στην πορεία  εγκατέλειψε για λόγους που δε δημοσιοποίησε .  Ίσως, λόγω της απασχόλησης  με τη  μελέτη που εκπονεί  για το φαινόμενο   Φίλιου που βύζανε από  δέκα μάνες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου