Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Χαιρέτησε το ΠΑΣΟΚ & ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποχωρήσεις από το ΠΑΣΟΚ. Έτσι σήμερα ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης με επιστολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο κάνει λόγο για πολιτική απόκλιση από το σημερινό ΠΑΣΟΚ και για δημόσια καταγεγραμμένες διαφωνίες.
«Η πολιτική μου απόκλιση από το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι προφανής και οι διαφωνίες μας δημόσια καταγεγραμμένες. Επίκεντρο αποτελούν η ιδιωτικοποίηση του νερού της Θεσσαλονίκης, κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων και υποδομών, η πώληση δημόσιας γης, αρχαιολογικών χώρων και νησιών, η απορρύθμιση της νομοθεσίας και ο ευτελισμός της λειτουργίας του ΥΠΕΚΑ» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο κ. Αρσένης, ο οποίος σημειώνει: «θα παραμείνει ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και μέλος της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συνεχίζοντας να δίνω τις μάχες για την ανατροπή της παράλογης και καταστρεπτικής πολιτικής μονόπλευρης λιτότητας στην Ευρώπη και στην Ελλάδα»
Σημειώνεται ότι χθες ο πρώην γραμματέας, υπουργός και εκ των στενών συνεργατών του Γ. Παπανδρέου  Γ. Ραγκούσης δήλωσε ότι είναι ντροπή να ηγείται της δημοκρατικής παράταξης ο Ε. Βενιζέλος.
ΣΧΟΛΙΟ: Ο επόμενος ποιος είναι; Βέβαια, αν αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Αρσένη είναι γιατί δημόσια δήλωσε την αποχώρησή του , κάτι που πολλοί  σε τοπικό επίπεδο δεν το κάνουν. Καιρός να δηλώσουν, ιδιαίτερα όσοι έχουν χρηματίσει κατά το παρελθόν μέλη  και γραμματείς  της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, βουλευτές  και υποψήφιοι βουλευτές, δήμαρχοι και αιρετοί του β΄ βαθμού Τ.Α., διοκητές και πρόεδροι αμοιβόμενων  δημόσιων φορέων κλπ που στηρίχθηκαν ή επιλέγησαν από το τοπικό   ΠΑΣΟΚ,  αν στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ ή έχουν ενταχθεί σε άλλον πολιτικό φορέα ή παίζουν την πολιτική τους στέγη  τριπλή . Το δημόσιο βήμα του τύπου ή της τηλεόρασης είναι ανοικτό σε όλους. Αναμένουμε τις τοποθετήσεις τους!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου