Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Συνεχίζεται η εκτέλεση του έργου κατασκευής πίστας θαλασσίου σκι στη λίμνη

Αδιάφορος για τις αντιδράσεις, με πρωτοφανή προκλητικότητα  ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλιππας Φίλιος συνεχίζει τις επεμβάσεις του στη λίμνη, προς την πλευρά της Αμφιθέας, σκάβοντας, εκριζώνοντας καλαμώνες, εκβαθύνοντας μέχρι και 3 μέτρα, μπαζώνοντας αλλού.
Και αυτά, για να φτιάξει την πίστα θαλασσίου σκι που ζήτησε η σύζυγός του κ. Αικατερίνη Χαρίση, πρόεδρος του συλλόγου θαλασσίου σκι Ιωαννίνων, για να διοργανώσει πανευρωπαϊκούς αγώνες τον Σεπτέμβριο.
Στο βίντεο που προβλήθηκε, φαίνεται το έγκλημα που συντελείται και το οποίο καταγγέλλει για πολλοστή φορά ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος, πλην ματαίως!
Το ερώτημα που ανακύπτει  είναι αν θα καλυφθεί εκ των υστέρων  με την απαιτούμενη άδεια από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, μια και η πρώτη άδεια που δόθηκε  εκ των υστέρων και   αφορά κάποιες εργασίες για την... προστασία και αναπαραγωγή παπιών και γλάρων δεν νομιμοποιεί  την  κατασκευή πίστας σκι! Εκτός και αν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας έχει μετατραπεί σε ¨μηχανισμό¨ νομιμοποίησης  παράνομων ενεργειών. Οψόμεθα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου