Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Aκούει η Δ.Ε.Υ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ;

 Προς : τον Πρόεδρο κ. Φ. Φίλιο & αντιπρόεδρο κ. Δ. Θεμελή για ενημέρωσή τους, γιατί οι οφειλόμενες ενέργειές τους  θα βρουν τη λύση από την επόμενη δημ. αρχή .
 ΘΕΜΑ: Πρέβεζα: Μειωμένα κατά 5% τα τέλη Ύδρευσης Αποχέτευσης. 


   Στην πρώτη, μετά το 1988 μείωση των τελών Ύδρευσης Αποχέτευσης, προχώρησε ο Δήμος της Πρέβεζας μετά από συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης και του προέδρου της Βασίλη Κουτρούμπα.

 Η μείωση είναι της τάξης του 5% για τα τέλη του νερού και αντίστοιχα 5% για τα πάγια τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης για όλα τα νοικοκυριά , τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που εξυπηρετούνται από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Πρέβεζας.
Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης η μείωση των τελών εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή προκειμένου να σταθεί δίπλα στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται από την κρίση .
«Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες έως ότου οι δημότες της Πρέβεζας καταβάλλουν ένα λογικά αναλογικό τέλος στην ύδρευση και την αποχέτευση » τονίζει ο Δήμαρχος υπογραμμίζοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί η ορθολογική διαχείριση των χρημάτων των δημοτών.
Η μείωση των τελών είναι η πρώτη μετά το 1988 και αφού υπήρξε μια στασιμότητα κατά τα έτη 2008-2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου