Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Δεν είμαστε εδώ!

Σύμφωνα με το Reuters, οι εκπρόσωποι της Τρόικας δεν θα έρθουν τελικά στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα επειδή οι διαπραγματεύσεις δεν πάνε καλά και θέλουν να πιέσουν την κυβέρνηση που αντιστέκεται με γενναιότητα και δεν κάνει ούτε βήμα πίσω γιατί μάχεται για το καλό του απλού Έλληνα πολίτη.
Εγώ νομίζω πως οι εκπρόσωποι της Τρόικας δεν θα έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα γιατί όλο αυτοί έρχονται.
Τριάμισι χρόνια μας επισκέπτονται οι εκπρόσωποι της Τρόικας και εμείς δεν πήγαμε μια φορά να τους κάνουμε μια επίσκεψη.
Οπότε, θύμωσαν κι αυτοί και δεν έρχονται.
Οπωσδήποτε, είναι μεγάλη γαϊδουριά να έρχεται συνέχεια ο άλλος επίσκεψη στο σπίτι σου και εσύ να μην έχεις πάει ούτε μια φορά επίσκεψη στο δικό του.
Πρέπει να είσαι εντελώς σκατόγυφτος για να μην έχεις πάει μια επίσκεψη στο σπίτι του άλλου που σε επισκέπτεται συνέχεια.
Πρέπει να πάμε κι εμείς μια φορά στο σπίτι τους. Και τα 11 εκατομμύρια. Για να τους τιμήσουμε.
Από την άλλη, αυτοί οι εκπρόσωποι της Τρόικας όλο με άδεια χέρια έρχονται, τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε, τους χαρτζιλικώνουμε και μετά φεύγουν πάντα με γεμάτα χέρια· τίγκα οι βαλίτσες, οι τσάντες και τα ζεμπίλια με τα κοτόπουλα, τα αρνιά, τα λουκάνικα, τις ντομάτες, τα αγγούρια και τα άλλα υπέροχα προϊόντα της αγνής ελληνικής γης.
Λοιπόν, εγώ προτείνω, τώρα που θα έρθουν οι τροϊκανοί -γιατί τελικά θα έρθουν-, να κάνουμε πως δεν είμαστε εδώ. Να κάνουμε πως δεν είμαστε μέσα.
Μόλις τους δούμε από το ματάκι της πόρτας, να κάνουμε όλοι ησυχία, να κρατάμε τις αναπνοές μας, να σέρνουμε τα πόδια μας με τα πατάκια, να βάλουμε και μια βοϊδόπ....α στο στόμα του Άδωνι -που δεν μπορεί να κρατηθεί με τίποτα και θα την αμολήσει την τσιρίδα-, και να περιμένουμε μέχρι να φύγουν.
Δεν μπορεί, άμα δουν πως δεν απαντάμε, θα φύγουν.
Και μετά, εμείς θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι, μέχρι τις 9 του Μάρτη! 
(Αυτή η ιστορία των τελευταίων τριάμισι χρόνων με τους εκπροσώπους της τρόικας που τάχα μου είναι δυσαρεστημένοι και δεν έρχονται επειδή οι ελληνικές κυβερνήσεις τους αντιστέκονται σθεναρά είναι πιο γελοία και από τον Σαμαρά. Πιο γελοία και από τους Έλληνες.)
  Εγραψε: Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου