Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Δηλώσεις συντρόφων του πάλαι ποτέ μεγάλου ΠΑΣΟΚ.

Ποιος ξεφούρνισε την ακόλουθη πολιτική  νουθεσία προς τον πρώην βουλευτή Β. Αργύρη ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο itv , αφού κάλεσε ορισμένους να σεβαστούν το γεγονός,  ότι με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ είναι σήμερα στη διαχείριση του Δήμου Ιωαννιτών  υπενθύμισε στο σημερινό Δήμαρχο ότι το ΠΑΣΟΚ είχε δώσει χείρα βοηθείας με τη δέσμευση του Φ. Φίλιου ότι θα εγγυηθεί την ενότητα των συνεννοούμενων παρατάξεων τότε και ότι ο ίδιος θα είναι Δήμαρχος για μία θητεία και μόνο!.  

Ποιος άλλος  , από τον  αντιδήμαρχο κ. (Ν)άστο και πρώην στενό του πολιτικά φίλο, οποίος  σύμφωνα με το  Φιρμάνι δήλωσε στον  ΒΗΜΑ 90,1 και τη Β. Στασινού, ότι καλό θα ήταν ο Β. Αργύρης να μην ομιλεί και να μην κάνει κρίσεις , διότι έχει αποσυρθεί και δεν είναι ενεργός.  Εμείς θα αποφασίσουμε, όχι ο Αργύρης, τονίζοντας ότι έχουν περάσει οι εποχές που αποφάσιζαν τα κόμματα και τον λόγο έχει η κοινωνία.

   Διαβάζοντας τις παραπάνω δηλώσεις του η μνήμη μου ανέσυρε τα λόγια του ιδρυτή της Σχολής των Κυνικών φιλόσοφου Αντισθένη, ο οποίος είπε ότι : «Αφανίζονται οι πόλεις, που οι πολίτες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν (πολιτικά)  τους φαύλους από τους σπουδαίους (για να τους κυβερνήσουν)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου