Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Φ. Φίλιος: θα κάνω ό,τι χρειαστεί προκειμένου η Ενότητα Πολιτών να φτάσει στις εκλογές ενωμένη.

  Η  πρόσφατη  δήλωση του Δημάρχου κ. Φίλιου ότι έχει  χρέος  να διατηρήσει την ενότητα  της  παράταξης  και  παράλληλα ο παραγκωνισμός του  Γραμματέα της  δεν αφήνουν περιθώρια  αμφισβήτησής του από την  αρχηγία και περιορίζει  στο ελάχιστο, αν  δεν  αποκλείει παντελώς, τη διεκδίκησή της  από κάθε  άλλο  επίδοξο υποψήφιο.

Το μήνυμα  που εκπορεύεται από τη δήλωσή του  είναι ξεκάθαρο και η  τακτική του   γνωστή  και  δοκιμασμένη . Πάντοτε δίνει τη μάχη της  ενότητας,  εφόσον βέβαια καταλήγει στην υποψηφιότητά  του για  επικεφαλής.
   Αποτέλεσμα όλων αυτών των γνωστών  μεθοδεύσεων θα είναι η συνέχεια της ίδιας φθαρμένης ηγεσίας ,της οποίας  αυτοσκοπός  της είναι η νομή της  εξουσίας και η τυφλή υποταγή στις ακολουθούμενες μνημονιακές πολιτικές, αδιαφορώντας για την εξαθλίωση των πολιτών, την καταστροφή των επαγγελματιών, την διάλυση των δομών του δήμου , την Χρηστή  διαχείριση των οικονομικών , την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της λίμνης, την ουσιαστική φροντίδα στα απλά και καθημερινά προβλήματα των πολιτών στις συνοικίες και τα χωριά, την μείωση των τελών κ.ά
 Το  σίγουρο είναι ότι ο δήμαρχος σκέφτεται να γίνει η αλλαγή των πάντων, χωρίς να σκέφτεται να αλλάξει τον εαυτό του και αυτό, γιατί  γνωρίζει ότι η πλειοψηφία των μελών της παράταξης  διακατέχεται από μια παραλλαγή του «συνδρόμου της Στοκχόλμης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου