Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Με τις ενοχές έμεινε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ σε βάρος της πρώην Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ.

  Πέραν της ενοχής  που πρότεινε η εισαγγελέας  για  δωροδοκία και δωροληψία κατ’ εξακολούθηση  αλλά και  την αθώωση για παράνομο στοιχηματισμό  του προέδρου του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη  , ο πρόεδρος βαρύνεται και για  μια άλλη ενοχή  σε βάρος της πρώην Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ .
     Η ενοχή αυτή αφορά  τα  ασύστολα  ψεύδη του, τα οποία άκριτα υιοθετούσαν οι γνωστές εξαρτώμενες δημοσιογραφικές  αθλητικές πέννες αλλά και οι  γνωστές ¨διαπαιδαγωγικές¨ αθλητικές εκπομπές, σχετικά  με  τη βεβαίωση  που πραγματοποιήσαμε  στη Δ.Ο.Υ.  σε  βάρος της ΠΑΕ  για οφειλές της ύψους 174.878,84 €  .  Μας κατηγορούσε λοιπόν ότι χαρίσαμε την απαίτηση  στο Δημόσιο, δηλαδή απλά έλεγε ότι  το ποσό της οφειλής δεν θα κατέληγε στα ταμεία της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ αλλά θα πήγαινε στο Υπ. Οικονομικών.
 Σήμερα λοιπόν πληροφορούμε τον κ. Πρόεδρο αλλά και όλους όσους  άκριτα ( νομικούς και  δημοσιογράφους)  υιοθετούσαν τις θέσεις του περί δήθεν απώλειας του ποσού, ότι η παρούσα Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ εισέπραξε το παραπάνω ποσό σε μια δύσκολη περίοδο, όπου τα σημεία στο παγωμένο κολυμβητήριο είναι πλέον ορατά. Στον πρόεδρο βέβαια της ΠΑΕ  παρέμειναν οι ενοχές , που του φόρτωσαν οι ηθικοί αυτουργοί και όχι η δεσμία αρμοδιότητά μας  για χρηστή διαχείριση του δημοσίου συμφέροντος.
 Άλλωστε, συμμερίζομαι απόλυτα τη δεινή θέση και το δίλλημα  του νυν προέδρου του ΠΕΑΚΙ  να βάλλει τα χρήματα  στο ταμείο  του για τα οποία παλαιότερα  είχε την άποψη  ότι ανήκουν στη ΠΑΕ!
   Αναμένουμε βέβαια  και σχετική ανακοίνωση από την Ε.Δ.. Για περισσότερα θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου