Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Μισθοί που ξεπέρασαν τις 100.000€ στη Δ.Ε.Υ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.


Δημοσιεύθηκε  η  εμπιστευτική έκθεση του υπουργείου Οικονομικών για τις απολαβές που δόθηκαν το 2009 σε ΔΕΚΟ, εταιρείες και οργανισμούς που εποπτεύονται από το Δημόσιο ή ανήκουν στο μετοχολόγιο του ελληνικού κράτους  από «Το Βήμα», η οποία συζητήθηκε και προκάλεσε αντιδράσεις.
      Η απογραφή των απολαβών έγινε μέσω του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (ΦΜΥ) κατόπιν εντολής του τότε γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Διομήδη Σπινέλλη προς τις υπηρεσίες της αρμόδιας Γενικής Γραμματείας (ΓΓΠΣ) στο πλαίσιο της απογραφής όλων των μισθοδοτούμενων του δημοσίου τομέα που είχε ζητήσει ο τότε πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.
 Μεταξύ των άλλων  στοιχείων η  έκθεση  περιέχει και τους  Φορείς με μέγιστο μισθό  μεγαλύτερο των 100.000 ευρώ . Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνεται και η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΕΠΙΧ/ΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με Μέγιστο Ακαθάριστο Μισθό:  110.999 ευρώ.
Υ/Γ: Μακάρι και οι παρεχόμενες  υπηρεσίες  προς τους ταλαιπωρημένους από τους φωσκουμένους λογαριασμούς καταναλωτές να ήταν εξίσου  υψηλές με τους μισθούς. 
 Επ΄αυτού, άραγε,  οι απολογούμενοι  κ.κ. Φίλιος και Θεμελής τι απαντούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου