Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

"Σκοτωμός" στο studio του iatropedia μεταξύ Άδωνι-Λουράντου! Άδωνις:"Δεν είναι τρίχες τα όσα πετύχαμε"! Λουράντος: "Παραιτηθείτε"!

 Άναψαν τα αίματα μεταξύ του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνου Λουράντου στο studio του iatropedia.gr ενώ δεν έλειψαν και οι αλληλοκατηγορίες.

Το Debate που συντόνισε η Δήμητρα Ευθυμιάδου, διεξήχθη μέσα σε έντονο κλίμα καθώς τέθηκαν επί τάπητος τα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο όπως η άδεια αλλά και τα πληθυσμιακά κριτήρια για τη δημιουργία νέων φαρμακείων, τα ΜΗΣΥΦΑ στα σούπερ μάρκετ αλλά και τη εφαρμογή του claw back στα φαρμακεία.

"Δεν είναι τρίχες τα όσα πετύχαμε" είπε σε έντονο ύφος ο υπουργός Υγείας για να ανταπαντήσει ο πρόεδρος των φαρμακοποιών: "τα 11.000 φαρμακεία θα είναι ο τάφος σας"!

Τα αίματα ...άναψαν αμέσως καθώς ήδη από την αρχή της συζήτησης ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής χαρακτήρισε τρίχες τις.. ''επιτυχίες'' του Άδωνι για τα όσα πέτυχε στην διαπραγμάτευσή του με την τρόικα, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει την παραίτηση του. "Πάρε το ελικόπτερο και φύγε" του είπε χαρακτηριστικά ο κ.Λουράντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου