Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Το τέλος της συνΘεµελης παραταξιακής κατεδάφισης του δημάρχου.


  Το αποτέλεσμα για την επιλογή του επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι γνωστό και επικεφαλής από την περασμένη Τετάρτη είναι ο κ. Θ. Μπέγκας, πρώην αντιδήμαρχος της ίδιας παράταξης.
   Ο τοπικός τύπος και τα ΜΜΕ αφιέρωσαν πολλά ρεπορτάζ   και αρκετές απόψεις έχουν γραφεί για τους λόγους που οδήγησαν την παράταξη στην κάλπη  αλλά και για τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Φίλιο σε ξαφνικό πολιτικό αφανισμό.
   Πέραν των αναλύσεων από τον  τύπο κλπ  στους πολίτες  που στήριξαν  την παράταξη  δημιουργήθηκε ένα μεγάλο έλλειμμα ενημέρωσης από την έλλειψη μιας επίσημης ανακοίνωσης για τα αίτια της ήττας ,  από μεριάς του θεωρητικού αναλυτή Γραμματέα της παράταξης κ. Θεμελή.
 Η πλούσια εμπειρία  που έχει αποκτήσει  με την ενασχόλησή του στα Πανεπιστημιακά συνδικάτα της Ιταλίας, στα τοπικά κομματικά γραφεία ,στην αυτοδιοίκηση κλπ και η αρμοδιότητα του  ως Γραμματέας της παράταξης  θεωρούμε ότι του επιτάσσει τη  δημοσιοποίηση των  πραγματικών λόγων που διαμόρφωσαν  την ήττα του κ. Φίλιου.
   Οι πολίτες είναι υποψιασμένοι για τα πραγματικά αίτια. Όμως περιμένουν και  την επίσημη  ανάλυση του Γραμματέα , ώστε να ενημερωθούν πλήρως για  να καταλογίσουν  τις τυχόν ευθύνες . Διαφορετικά,  το τέλος της συνΘεµελης  παραταξιακής  κατεδάφισης του δημάρχου θα έχει επώνυμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου