Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πόλεμος για το γάλα με λαγούς και κοκόρια!!

Σε κανονικό γαλακτοπόλεμο εξελίχθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, με το Νίκο Ζήκο να κλέβει την παράσταση καθώς τόνισε ότι δεν έχουν θέση στο σώμα ούτε ο Περιφερειάρχης αλλά ούτε και ο βουλευτής Μιχάλης Κασσής.
Τον μεν πρώτο τον χαρακτήρισε λαγό της Κυβέρνησης ενώ για τον κ. Κασσή ανέφερε ότι επί μέρες παρίστανε τον κόκορα στα τηλεοπτικά κανάλια και στη βουλή έγινε φραγκόκοτα.
 PERIFEREIAKO 12 2Η συζήτηση για το φρέσκο γάλα, η οποία έγινε κατόπιν εορτής, καθώς το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε, διεξήχθη σε υψηλούς τόνους.
Ο Περιφερειάρχης δέχθηκε ομαδικά πυρά για την πρόταση του «γάλα ημέρας με διάρκεια πέντε ημέρες» ενώ ο ίδιος την υπερασπίστηκε τονίζοντας ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τοπικών παραγωγών.
Ο κ. Καχριμάνης, για πολλοστή φορά, κατήγγειλε τις συστημικές ομάδες που δρουν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και λειτουργούν σε βάρος της ανάπτυξης της χώρας ενώ υποστήριξε ότι ο Μάξιμος Χαρακόπουλος που παραιτήθηκε από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού δεν την κατάλαβε.
Η συζήτηση άγγιξε και τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, με τον Βαγγέλη Αργύρη να υπερασπίζεται την απόφαση των Ενώσεων να πουλήσουν τις μετοχές τους και τον Περιφερειάρχη να υπενθυμίζει το σύμφωνο εμπιστευτικότητας μεταξύ της νέας ιδιοκτησίας και των Ενώσεων, υπονοώντας ότι η τωρινή απόφαση είναι συνέχεια κάποιας συμφωνίας που είχε προηγηθεί.
 Γράφτηκε από τον/την EpirusPost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου