Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ύποπτες και προβοκατόρικες προεκλογικές ανακοινώσεις.

Σκληρή κι άμεση απάντηση δίνει η παράταξη «Γιάννενα- Πολίτες για την Ανατροπή» του Λάζαρου Νάτση σε ένα, ουσιαστικά ανώνυμο κείμενο, που με την μορφή ανακοίνωσης και με υπογραφή «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Ανατροπή» στρέφονταν εναντίον του Πρύτανη Τριαντάφυλλου Αλμπάνη.
Αφορμή για το ανώνυμο λιβελογράφημα αποτέλεσε το ενδεχόμενο ο Πρύτανης
του Πανεπιστημίου να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων. Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, χρέος όλων όσων μετέχουν, υποψηφίων, μέσων ενημέρωσης κλπ, είναι να διαφυλάξουν ένα υψηλό επίπεδο και κυρίως να το διαφυλάξουν από ανώνυμες καταγγελίες, ανώνυμες ανακοινώσεις και προβοκατόρικες ενέργειες.
 Από τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ η συγκεκριμένη ενέργεια χαρακτηρίζεται ύποπτη και προβοκατόρικη και καταδικάζεται.
Στην ανακοίνωση αναλυτικά σημειώνεται:
Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε στα τοπικά ΜΜΕ μια επιστολή με αναφορά στο πρόσωπο του πρύτανη του Πανεπιστημίου μας κου Τριαντάφυλλου Αλμπάνη και με τίτλο «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Ανατροπή».
Η παράταξή μας που είναι «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως ουδεμία σχέση έχει με την επιστολή που υπογράφεται, κατά τρόπο ύποπτο και προβοκατόρικο, ως «πρωτοβουλία πολιτών για την ανατροπή».
Δηλώνουμε πως ποτέ δεν θα μπορούσε να συνταχθεί και να δημοσιευθεί από εμάς επιστολή ανάλογου ύφους απέναντι σε οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο του τόπου μας, σε οποιονδήποτε πολιτικό και κοινωνικό χώρο ανήκει και απ΄ όπου αυτό προσφέρει.
Όλα τα δελτία τύπου της νεοσύστατης παράταξής μας, είναι πάντα ενυπόγραφα και την ευθύνη αυτών φέρει η συντονιστική επιτροπή και το γραφείο τύπου.
Καλούμε και προσκαλούμε όσους στέλνουν αντίστοιχα κείμενα ή δελτία τύπου να πράττουν το ίδιο για να αποφεύγονται τυχόν ταυτίσεις και παρεξηγήσεις. Εκτός και αν ακριβώς αυτή είναι η επιδίωξή τους. Αλλά τους βεβαιώνουμε ότι οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης γύρω από την παράταξή μας θα πέσει στο κενό!!
Για την παράταξη
«Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή»
Η συντονιστική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου