Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ζητούν άρση ασυλίας του Γιώργου Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»

Την ώρα που στη Βουλή τα αιτήματα για άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής έρχονται το ένα μετά το άλλο σήμερα στο Κοινοβούλιο έφτασε και αίτημα για άρση ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» που χρησιμοποιούσε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά την προεκλογική περίοδο το 2009 φαίνεται πως δεν έχει ακόμα ξεχαστεί από τον κόσμο. Μάλιστα ένας πολίτης αποφάσισε να κάνει μήνυση στον κ.Παπανδρέου.
Στη Βουλή έφτασε αίτημα για την άρση ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπαδρεού μετά από μήνυση που είχε καταθέσει πολίτης εναντίων του για το περίφημο «λεφτά υπάρχουν». Συγκεκριμένα στη δικογραφία που έφτασε στο Κοινοβούλιο και αναφέρεται η μήνυση ενός κατοίκου Αθηναίων κατά του κ.Παπανδρέου και παντός υπευθύνου για τη διερεύνηση του αδικήματος της εξαπάτησης εκλογέων, της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή της έτερης αξιόποινης πράξης σε βάρος του εκλογικού σώματος κατά την προεκλογική περίοδο του έτους 2009.
Η Βουλή πάντως έχει ένα περιθώριο τριών μηνών για να στείλει το αίτημα για την άρση ασυλίας στην επιτροπή Δεοντολογίας. Στην περίπτωση που το διάστημα αυτό παρέλθει τότε η υπόθεση πάει στο αρχείο, κάτι που είναι και το πιθανότερο να συμβεί.
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/minysi-1.jpg 
 http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/minysi-2.jpg
 http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/minysi-3.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου