Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΘΕΜΕΛΗΣ: Γραμματέας των αφεντάδων και όχι των δημοκρατικών αρχών.

Την πορεία του πρώην αντιδημάρχου και  σημερινού αντιπροέδρου της εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσης  ΔΕΥΑΙ  και γραμματέα της παράταξης του δήμου  τη γνωρίζουν όλοι και μάλιστα  πολλοί αναθεωρούν τις στενές πολιτικές σχέσεις τους.
Η δημοτική παράταξη της ¨ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ που διοικεί το δήμο βρίσκεται  μπροστά  στο μεγάλο δίλημμα   να συνεχίσει με επικεφαλής τον κ. Φίλιο ή να προχωρήσει σε ένα νέο προοδευτικό  δημοτικό κίνημα  που θα απηχεί  την  κοινωνία του αύριο,  δηλαδή τη μεταμνημονιακή  κοινωνία.
Και ενώ τις εξελίξεις και τη δρομολόγηση αυτών των  αποφάσεων  οφείλει να αναλάβει ο γραμματέας της δημοτικής παράταξης, απ΄ όσα   γνωρίζουμε    ουδέποτε  ασχολήθηκε ενεργά  με τη δράση  και τη λειτουργία της .  Ο λόγος  γνωστός  .  
  Ως ετερόφωτος  ενεργοποιείται  μετά  το πράσινο φως του δημοτικού διευθυντηρίου  και των αφεντάδων του . Η συμμετοχική  δημοκρατία και τα περί  αναβάθμισης των δημοκρατικών αρχών αποτελούν  ¨έπεα  πτερόεντα¨ . Αναμονή λοιπόν  για λευκό καπνό από την δημοτική  ¨Καπέλα Σιστίνα¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου