Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

"Βόμβα" Αλμπάνη φέρεται να ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα στηρίξει
για υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τρ. Αλμπάνη
Υπενθιμίζεται πως μέχρι στιγμής έχουν συζητηθεί αρκετά ονόματα, μεταξύ των οποίων της βουλευτού Άρτας Όλγας Γεροβασίλη, του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Χρήστου Κατσούρα και του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργου Οικονόμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, η Κουμουνδούρου φαίνεται να καταλήγει στη λύση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τριαντάφυλλου Αλμπάνη, με τον οποίο μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ίδιας ιστοσελίδας, έγινε και κάποια συνάντηση στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες.
Ο υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος Κώστας Πουλάκης, θα παρουσιάσει την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου τις προτάσεις του τομέα στην Πολιτική Γραμματεία. Σε ότι αφορά τώρα τους Δήμους, στις 1 και 2 Φεβρουαρίου η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει, ώστε να λάβει τις τελικές αποφάσεις για τα ονόματα των υποψήφιων δημάρχων σε πόλεις με πληθυσμό άνω των 60.000 κατοίκων.
Στο Δήμο Ιωαννιτών, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να στηριχθεί κάποια νέα υποψηφιότητα, από την γενιά των 30ρηδων και 40ρηδων.
Πηγή: epirusday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου