Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Αναδημοσιεύουμε τη συνέντευξη του κ. (Ν)άστου στη Βίλιαν Στασινού και τον ΒΗΜΑ 90,1 και καταχωρούμε σε παρενθέσεις τις απόψεις των πολιτών & τα ερωτηματικά τους.

Τα βροντάει και φεύγει ο Νάστος αν η παράταξη διασπαστεί..Και τρίτη υποψηφιότητα από την παράταξη Φίλιου;;;

b_400_225_16777215_0___images_stories_politika-prosopa_nastos-dimitris.jpgΒόμβα πέταξε   ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Νάστος , ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο και τρίτης υποψηφιότητας μέσα από την παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μιλώντας στη  Βίλιαν Στασινού και τον ΒΗΜΑ 90,1. Ο κ.Νάστος δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στις δύο υποψηφιότητες που ήδη εκδηλώθηκαν στην ίδια παράταξη, του σημερινού Δημάρχου Φίλιππα Φίλιου και του σημερινού Αντιδημάρχου Θωμά Μπέγκα , σημειώνοντας ότι μέχρι τις 15, οπότε και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν με τις διαδικασίες στην παράταξη να κορυφώνονται και να μορφοποιούνται , θα δηλώσει και ο ίδιος την προτίμησή του. ( Δηλαδή δεν έχει άποψη  απλά παρατηρεί που θα γείρει η πλάστιγγα ,κοινώς σιγουρατζής;)
Αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν οι δηλώσεις του, τόσο ότι μέχρι το τέλος ενδέχεται να προκύψει και Τρίτη υποψηφιότητα , όσο και ότι ο ίδιος δεν θα μετέχει στην παράταξη αν αυτή δεν πορευτεί ενωμένη στον δρόμο προς τις εκλογές…(Μάλλον εννοεί ότι θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος εκτός  και αν γνωρίζει κάτι  παραπάνω και δεν το αποκαλύπτει.).
Μάλλον ενοχλημένος φάνηκε ο Δημήτρης Νάστος από τη δήλωση του Θωμά Μπέγκα ότι θα είναι υποψήφιος  ( ίσως  γιατί πίστευε ότι ο εκάστοτε δήμαρχος Ιωαννιτών  είναι γέννημα δικό του και όπως φαίνεται  δεν ρωτήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει την εμιστοσύνη του  αφεντικό του!) είτε με την υπάρχουσα παράταξη είτε με άλλη , για να καταλήξει λέγοντας ότι αν η παράταξη διασπαστεί τότε και ο ίδιος θα αποχωρήσει και δεν θα συμμετέχει στις εκλογές( Δημοτική απώλεια στο δήμο Ιωαννιτών και τοπική  στον πρώην Δήμο Μπιζανίου) .
Σημείωσε μάλιστα ότι οι διαδικασίες ανάδειξης του επικεφαλής θα πρέπει να είναι δημοκρατικές και με τη συμμετοχή της κοινωνίας (διαδικασίες  για τις οποίες κατέχει ντοκτορά.)
Δεν έκρυψε ότι η θλιβερή ιστορία του οικονομικού ελλείμματος θα επηρεάσει αρνητικά το εκλογικό σώμα , πρόσθεσε ωστόσο ότι η κάθε δημοτική αρχή πρέπει να κρίνεται από το έργο της και μόνο…( δηλαδή  η απώλεια  χρημάτων του δήμου δεν είναι έργο της δημοτικής αρχής!!!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου