Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΑΛΛΑΞΕ το ΔΗΜΟ Σου για να ΑΛΛΑΞΕΙΣ τη ΧΩΡΑ

Η Δημοτική παράταξη «3 ΚΛΙΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» καταθέτει προς διαβούλευση με τους πολίτες και δημότες των Ιωαννίνων το Σχέδιο της Διακήρυξης της νέας Δημοτικής της παράταξης
Η Δημοτική παράταξη «3 ΚΛΙΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»  συνεπής στις μέχρι τώρα διακηρύξεις της για τη συνεισφορά της στη δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής και ριζοσπαστικής παράταξης καταθέτει προς διαβούλευση με τους πολίτες και δημότες των Ιωαννίνων το Σχέδιο της Διακήρυξης της νέας Δημοτικής της παράταξης.
Picture
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε "η παράταξή μας θα εργασθεί με όλες της τις δυνάμεις για μια νικηφόρα πορεία στο Δήμο Ιωαννιτών με στόχο την ανατροπή των μνημονιακών παρατάξεων που είτε βρίσκονται σε αφωνία είτε χύνουν κροκοδείλια δάκρυα αλλά συναποτελούν τους συνέταιρους της μνημονιακής συγκυβέρνησης στην τοπική κοινωνία.
Δράττοντες της ευκαιρίας, καλούμε την Κυβέρνηση να μην επιμείνει στην μεθόδευσή της για την παράνομη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 18 και 25 Μαΐου, αντί της 25ης Μαΐου και 1ης Ιουνίου που είναι το ορθό. Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να αντισταθούμε στα σχέδια της Κυβέρνησης που επιπλέον έχει αναδείξει την περιοχή μας ως τη φτωχότερη της Χώρας.
Οι πολίτες και οι συλλογικότητες που επιθυμούν είτε να συναντηθούν με τη Γραμματεία της παράταξής μας, είτε να συνεισφέρουν με προτάσεις μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλ. 26510-21653 κάθε απόγευμα από Τρίτη έως Πέμπτη (19.00 έως 21.00) ή να στέλνουν τα μηνύματα τους στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ioannina0@gmail.com"
Μπορείτε να δείτε το Σχέδιο Διακήρυξης της παράταξης "3 Κλικ Αριστερά", εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου