Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Πολεοδομία- STOP στον σύζυγο της αντιπεριφερειάρχη Τατιάνας Καλογιάννη!

Αυθαίρετες οι εργασίες που έκανε χωρίς άδεια για τη μονάδα λυματολάσπης στην Ελεούσα-Του επεβλήθη πρόστιμο αυθαιρέτου και διέταξε διακοπή εργασιών και κατεδάφιση εντός 30 ημερών!!!

ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Σε μια «έκθεση αυτοψίας αυθαιρέτου» …τύλιξαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του Δήμου Ζίτσας τον κ. Κων/νο Σταύρου, σύζυγο της αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων κ. Τατιάνας Καλογιάννη, ο οποίος τώρα θα πρέπει όπως κάθε κοινός θνητός να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Συγκεκριμένα η πολεοδομία Ιωαννίνων με το 87421/7568/3-10-2014 έγγραφό της διατάσσει οι «αυθαίρετες κατασκευές οφείλουν να κατεδαφιστούν/αποκατασταθούν εντός τριάντα (30) ημερών»αναφερόμενη στον έλεγχο που έκανε στο Νο 86 τεμάχιο του αναδασμού Ελεούσας, στο οποίο ο κ. Κ. Σταύρουθέλει να κάνει ιδιωτική μονάδα λυματολάσπης και χωρίς να έχει άδεια που προβλέπεται έκανε αυθαίρετες εργασίες. Υπενθυμίζεται ότι προ δύο εβδομάδων ο δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχ. Πλιάκος αρνήθηκε και δεν θέλησε να προβεί ο Δήμος Ζίτσας σε καταγγελία προς την πολεοδομία, με αποτέλεσμα να κάνουν την αίτηση οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και να δικαιωθούν, αφήνοντας εκτεθειμένο το δήμαρχο Ζίτσας.
«Κρύβεται σκάνδαλο»
Για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα...ο Μιχάλης Κασσής σε τηλεοπτική του συνέντευξη   είπε: «Εδώ εγώ θα μιλήσω ευθέως. Κρύβεται σκάνδαλο!» αφού βρίσκεται κοντά στις πηγές της Κρύας αλλά και εντός περιοχής Natura 2000. Ταυτόχρονα ο κ. Κασσής έθεσε προ των ευθυνών του και το σημερινό δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, από τον οποίο ζήτησε να πάρει θέση για το θέμα, μιας και η μονάδα λυματολάσπης βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τη μονάδα του βιολογικού της ΔΕΥΑΙ και όπως υποστήριξε θα μπορούσε να αναλάβει η ίδια η ΔΕΥΑΙ τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου