Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Κουτσελιού ζητά από τον κ. Καχριμάνη ασφαλή και ισότιμη μεταχείριση μεταφοράς των μαθητών.

  Βρισκόμαστε στον Οκτώβριο και ακόμη το θέμα της μεταφοράς των μαθητών  για το   Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Κουτσελιού  δεν έχει  ρυθμισθεί  ,όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  κ.  Σεβαστή  Καλλή   μιλώντας στην εκπομπή  της Β. Στασινού  στο  ΒΗΜΑ TV
      H  κ.  Πρόεδρος  μαζί με  άλλα δύο μέλη του Συλλόγου, τις   κ.  Δημολένη και Τζόκαρη ,  επιτέθηκαν στον κ. Καχριμάνη  για την κοροϊδία της  Περιφέρειας  Ηπείρου  στο θέμα της μετακίνησης των μαθητών   που διαιρεί τους μαθητές  σε   παιδιά και αποπαίδια. Αιτία η προκλητική  μεταφορά  με  ταξί  μαθητών μιας οικογένειας  και  των υπολοίπων  μαθητών με το αστικό ΚΤΕΛ , το οποίο  δεν πληροί τους όρους  ασφάλειας και τους υφιστάμενους κανονισμούς.
     Μάλιστα , η κ. Πρόεδρος διερωτήθηκε  δημόσια,  πού οφείλεται  αυτή  η επιλεκτικότητα  στη μεταφορά  των μαθητών ,  για να δηλώσει  ότι, αν δε λυθεί το πρόβλημα  της ίσης αντιμετώπισης  και  ασφάλειας  των μαθητών  με  το  αστικό ΚΤΕΛ  θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, φθάνοντας  μέχρι και το κλείσιμο του Σχολείου
     Θέλουμε να πιστεύουμε  ότι ο  κ. Περιφερειάρχης μόλις ενημερωθεί  μια και "πρόσφατα" ανέλαβε  την διοίκηση της Περιφέρειας ,  θα  αποκαταστήσει την ισότητα  και θα δώσει λύσεις  στα θέματα που προέκυψαν στη μεταφορά των μαθητών ( Σχολείου & Γυμνασίου) ,ώστε να μη χαθεί  χρόνος  διδασκαλίας,  αλλά και να διασφαλισθεί ισότιμα  η ασφάλεια  μεταφοράς  των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου