Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

¨Τσελιγκάτο¨ του Περιφερειάρχη η Περιφέρεια Ηπείρου;



 Ειλικρινά  πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς  τα όσα  αναφέρονται  στη στήλη «Τσιμπίδα»    του Η. Α.  με τον τίτλο  50.000 στον δήμο Ζίτσας  της Β.Α. Το σχόλιο έχει ως εξής:
           50.000 στον δήμο Ζίτσας 
Πριν από λίγες μέρες, το δημοτικό συμβούλιο της Ζίτσας αποδέχτηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου ένα «πακέτο» πιστώσεων που προορίζονται για την αποκατάσταση αγροτικών δρόμων και στις πέντε δημοτικές ενότητες της Ζίτσας. Το «πακέτο» μοιραζόταν σε πέντε «πακετάκια» των 10.000 ευρώ το καθένα (συνολικός προϋπολογισμός δηλαδή 50.000 ευρώ), όπως ανέφερε στη χτεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» Βασίλης Τσίκαρης. Ο κ. Τσίκαρης ζήτησε από τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη να του εξηγήσει πώς διατέθηκαν αυτές οι πιστώσεις.
 Η απάντηση του κ. Καχριμάνη ήταν κοφτή: «Είναι απόφαση του περιφερειάρχη»


     Θυμίζουμε ότι ο νέος δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος ήταν περιφερειακός σύμβουλος και στενός συνεργάτης του περιφερειάρχη. Σημειωτέον επίσης ότι ο κ. Τσίκαρης κατήγγειλε ότι πριν την έναρξη της συνεδρίασης, επισκέφτηκε τις αρμόδιες υπηρεσίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου