Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Τατιάνα Καλογιάννη = Δημοκρατικό Πολίτευμα

Πρόκειται για απίστευτο θράσος! Λέμε για όσα είπε σε συνέντευξή της στην «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στις 12 Απριλίου η αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων κ. Τατιάνα Καλογιάννη, που σχεδιάζει, λέει, μετά του κ. Καχριμάνη «την φυσιογνωμία της Ηπείρου για τις επόμενες δεκαετίες»! Προσπερνάμε και αυτό και όσα άλλα περί των «σχεδιασμών» της και μένουμε στην άκρως προκλητική, εξοργιστική, εξωφρενική και αλαζονική της άποψη για το τι είναι κριτική και
την ταύτιση της Μεγαλειότητάς της με την δημοκρατία! Είναι επικίνδυνο (να κρίνει κάποιος εκ του ασφαλούς) γιατί, όπως είπε, «εκτός από την πιθανή εκτροπή σε φαινόμενα συκοφαντικής δυσφήμησης, πλήττεται το πιο πολύτιμο επίτευγμα του πολιτισμού μας, το δημοκρατικό πολίτευμα»!!! Δηλαδή όποιος ασκεί κριτική (π.χ. για την Μ.Κ.Ο.) στην κ. Τατιάνα Καλογιάννη πλήττει το δημοκρατικό πολίτευμα, οπότε δοξάστε την…
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε φαινόμενα παράκρουσης και πρωτοφανούς οίησης και για να μη μένει καμία αμφιβολία συνέχισε: «Η κοινωνία μας δεν έχει ανάγκη από πολιτικολογούντες δημοσιογράφους – ντετέκτιβ, ούτε και από δημοσιογραφούντες πολιτικούς - γλάστρες»! Η κ. Καλογιάννη απέφυγε ν’ αναφερθεί ευθέως σε μας αλλά της λέμε ότι αν δεν μπορεί ν’ αντέξει την κριτική και να δώσει εξηγήσεις για την ΜΚΟ «HUMANET» και τα 3,5 εκ. ευρώ που πήρε ας μη μιλάει καλύτερα ή ας πάει σπίτι της.
Ας πει λοιπόν τι «παρεμβάσεις» έκανε και ποιος παρέλαβε τα «έργα»: 1) Στον ποταμό Σούχε της Αλβανίας, 2) Τι σόι ιατρικά εργαστήρια έφτιαχνε στην Κούβα, 3) Για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Κορυτσά, 4) Για αξονικό τομογράφο σε νοσοκομείο της Αλβανίας, 5) Για την κατασκευή αλιευτικών σκαφών με αρχαιοελληνικά ονόματα στη Σρι Λάνκα του Ινδικού Ωκεανού και την… ενδυνάμωση των συντεχνιών των φτωχών αλιέων και 6) Για την μελέτη της πληθυσμιακής ομάδας των Γκαγκαούζων της Μολδαβίας.
Ας πει λοιπόν με στοιχεία τι έκανε, πως και γιατί και ας αφήσει τις παραινέσεις και τις δήθεν βαθυστόχαστες αναλύσεις περί κριτικής και δημοκρατίας διότι γελάει ο κόσμος.
ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ  
Πηγή:StoTapsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου