Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η Όλγα Γεροβασίλη στα Γιάννενα άνοιξε το εκλογικό της κέντρο στη Ν. Ζέρβα 5

Από την ΗΠΕΙΡΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ανακοινώνεται ότι το εκλογικό κέντρο της παράταξης  λειτουργεί στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 5.
Καθημερινά, συμπολίτες  και φίλοι της παράταξης συναντώνται με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, ενημερώνονται για το πρόγραμμα της παράταξης και ανταλλάσσουν απόψεις για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα αλλά και στο μέλλον της Περιφέρειας Ηπείρου.
Το τηλέφωνο του εκλογικού κέντρου είναι 2651078730.
Στο μεταξύ η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου, Όλγα Γεροβασίλη, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι σύμβουλοι με την "ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" επισκέφτηκαν χθες, Πέμπτη , την Κόνιτσα.
Στη συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο Κόνιτσας κ.Παναγιώτη Γαργάλα συζητήθηκαν τα τεράστια προβλήματα των κτηνοτρόφων και το ζήτημα της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής. Επίσης, εκφράστηκε η κοινή αντίθεση στο μεγάλο οικολογικό έγκλημα της εκτροπής του ποταμού Αώου.

Πρόγραμμα Περιοδειών ψηφοδελτίου Π.Ε. Ιωαννίνων

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν το Σάββατο 26 Μαίου, στις 10.00 το πρωί, την Λαϊκή Αγορά Αγίας Μαρίνας, προκειμένου να συζητήσουν με τους παραγωγούς και εμπόρους της αγοράς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης, οι οποίες βρίσκουν αντίθετους όσους δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές της χώρας.
Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19.00, ο κ. Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν χωριά του Ζαγορίου.
Την Κυριακή 27 Απριλίου, στις 9.00 το πρωί ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης της Όλγας Γεροβασίλη θα επισκεφθούν χωριά της Λάκκας Σουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου