Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Κλίμα ανησυχίας στην παράταξη του Καχριμάνη .



Από τις  επισκέψεις  στα χωριά  του Καχριμάνη και της παράταξής του , αποπνέει ένα κλίμα  ανησυχίας, εξαιτίας, τόσο της  ασκούμενης  κυβερνητικής πολιτικής , όσο και της πλήρους ανυπαρξίας παραγωγής έργου  στο λεκανοπέδιο ,στους τομείς  της κοινωνικής προστασίας και της πρωτογενούς παραγωγής,  ιδιαίτερα στον κλάδο της κτηνοτροφίας.
 Για το ξεπέρασμα   αυτών των δυσκολιών  η παράταξη του Καχριμάνη και ο ίδιος προσωπικά  εστιάζει την   προεκλογική στρατηγική  σε καθαρά αυτοδιοικητικό πλαίσιο και σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει στην τοπική προεκλογική ατζέντα   αντιμνημονιακό ή αντικυβερνητικό μενού! Ειλικρινά,  από  παρθενογένεση  προήλθε  ο Καχριμάνης  και  η παράταξή του; Δεν υπηρετεί την γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης;  Δεν είναι ο στυλοβάτης αυτής της μονομερούς αντιλαϊκής πολιτικής στην Ήπειρο;

 Το μεγάλο πρόβλημα  που  αντιμετωπίζει και δεν μπορεί να το ξεπεράσει  είναι ότι επιτέλους ο Ηπειρώτικος λαός ( πλην  μιας μερίδας )  κατάλαβε ότι η μακροχρόνια παραμονή στην εξουσία του ίδιου του προσώπου, δημιουργεί «δευτέρα φύση», δημιουργεί το σύνδρομο όχι μόνο αυτό καθ' εαυτό της ιδιωτικοποίησης της Εξουσίας, αλλά και αυτής ακόμη της Δημόσιας περιουσίας.

  Ας σταματήσει  λοιπόν να υποτιμά τη νοημοσύνη των  Ηπειρωτών. Αρκετές  ¨Χάντρες και καθρεφτάκια¨ μοίρασε τόσα χρόνια   και ας αρχίσει ένα ουσιαστικό διάλογο  για τα προβλήματα  που βιώνει ο κόσμος   από την κεντρική   αλλά και την  υπάκουη τοπική πολιτική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου