Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Παιχνίδια Καχριμάνη σε Δήμους και σιγή ιχθύος για τις παρανομίες του

Έχει ξεφύγει εντελώς ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης (που… λύνει Γόρδιους Δεσμούς, όπως είπε, ενώ αυτοί… κόβονται, αν δεν το γνωρίζει) και νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ότι έχει πάντα δίκιο ως πάνσοφος που πιστεύει ότι είναι. 
         Τελευταίως «τούρκεψε» με τον κ. Σάκη Βλέτσα επειδή στηρίζει τον κ. Γαρδίκο για το Δήμο Ζίτσας και τον κ. Μιχάλη Μπίγγο που κατέρχεται ως υποψήφιος μαζί του. Ο κ. Καχριμάνης, μετά της κ. Τατιάνας Καλογιάννη, στηρίζει για τον ίδιο Δήμο τον κ. Πλιάκο, περιφερειακό του σύμβουλο και αυτά που λέει ότι δεν αναμιγνύεται δήθεν στα των Δήμων είναι ιστορίες για αγρίους. Άλλωστε είναι γνωστό ότι σιγοντάρει τον επίσης περιφερειακό του σύμβουλο κ. Παντελή Κολόκα για το Δήμο Ιωαννιτών, «αλληθωρίζοντας» και προς τον κ. Θωμά Μπέγκα, στην Άρτα τον (παρ’ ολίγον περιφερειακό του σύμβουλο) κ. Τσιρογιάννη, στο Δήμο Ζηρού τον κ. Καλατζή (ήταν υποψήφιος μαζί του το 2010), στο Δήμο Δωδώνης τον κ. Ντακαλέτση και πάει λέγοντας.Όμως ο σύγχρονος Μέγας Αλέξανδρος, που αποδεικνύεται «Μικρός», κάποια στιγμή πρέπει να πει στους πολίτες λεπτομέρειες για την αλυσίδα των ξενώνων του, την χρήση της οικογένειάς του ως «ασπίδας» του, τις παρανομίες σ’ αυτά τα κτήρια, τα δάνεια, τις επιδοτήσεις από την ένταξη μ’ ευκολία σ’ αναπτυξιακούς νόμους, τις παράνομες απευθείας αναθέσεις έργων και το «κομμάτιασμά» τους, το ανακριβές πόθεν έσχες του και πλείστα άλλα.
Αυτός ο περιφερόμενος μικρομεγαλοπρεπής «σωτήρας» της Ηπείρου, μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες, όχι όμως κι εμάς διότι τον γνωρίζουμε καλά πια και λέμε ευθέως ότι έχει ευθύνες για τις πρωτιές της Ηπείρου στην ανεργία, στη φτώχια και στην υπανάπτυξη. Τα ουρλιαχτά του μπροστά στις κάμερες μας αφήνουν αδιάφορους, όπως θεωρούμε γελοία την έπαρσή του ότι θα… σαρώσει και πως οι πολίτες τον αποθεώνουν. Μπορεί να είναι κι έτσι, αλλά αυτό δεν μας αποτρέπει από το να λέμε ότι είναι παντελώς ανίκανος αλλά παμπόνηρος Βλάχος…
ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ 
Πηγή:  StoTapsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου