Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πυρά κατά Φίλιου από συνεργάτες του για την προστασία της Δ/ντριας Οικονομικών και την τακτική μικροπολιτικής.

Γελοιοποιείται με τα περί διαφάνειας και κάθαρσης

filiosΑνέλαβε να κάνει...''κάθαρση'' στο δήμο Ιωαννιτών, επιδεικνύοντας ...''μηδενική ανοχή'' σε φαινόμενα διαφθοράς , είπε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος κ. Φίλιππας Φίλιος!

Πλάκα έχει... Ο άνθρωπος που ''επέτρεψε'' διά της απουσίας ελέγχου να ''χαθεί'' από την ταμειακή υπηρεσία 1,360 εκατ ευρώ και 10 εκατ συνολικώς από τα ενοίκια του ''GRAND SERAI'' (αρνούμενος τη μείωση κατά 20%) ύστερα από δικαστική απόφαση για μείωση κατά 40%, μπορεί να ομιλεί για διαφάνεια, κάθαρση, εξυγίανση και άλλα τέτοια;

Σίγουρα όχι και επειδή και περί άλλων τινών φαιδρών ομιλούσε, ανέλαβαν ο κ. Φίλιππας Τσουμάνης και Γιάννης Σκοπούλης (στελέχη της δημοτικής πλειοψηφίας) να του αναφέρουν λέγοντας ότι έπρεπε ήδη να είχε απομακρυνθεί από τη θέση της ( εκτός από τον ταμία κ. Ν. Γκεσούλη) και η διευθύντρια των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου κ. Αικατερίνη Πιάνου, η οποία είχε την άμεση ευθύνη εποπτείας της ταμειακής υπηρεσίας.

Απάντηση για την προστασία που της παρέχεται δεν πήραν αλλά χαιρόμαστε που στήριξαν κάτι που κι εμείς λέμε εδώ και πολύ καιρό.

Κατά τα άλλα δεν παρασχέθηκε καμιά ιδιαίτερη πληροφόρηση για την υπεξαίρεση. Οι ορκωτοί λογιστές ακόμη(!) να παραδώσουν το πόρισμά τους και οι έρευνες γενικότερα παρουσιάζουν μια ανεξήγητη καθυστέρηση όπως επεσήμανε ο πρώην δήμαρχος κ. Ν. Γκόντας και συνεργάτες του.

Εν τω μεταξύ , αξιόπιστες πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος του πνευματικού κέντρου και δημοτικού θεάτρου κ. Ελισάφ Μωυσής έγινε έξαλλος με τις διαρροές από το δημαρχείο για το έλλειμμα των ...7000 ευρώ (προς το παρόν) στο θέατρο, κάνοντας λόγο για τακτική μικροπολιτικής κατά τη διάρκεια έντονου φραστικού επεισοδίου με τον κ. Φίλιο και εξοργισμένος δεν πήγε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αυτά και πολλά άλλα δείχνουν ότι η κατάσταση στην παράταξη της πλειοψηφίας μόνο ειδυλλιακή δεν είναι και αναμένονται ολοένα και περισσότερες διαφοροποιήσεις.
 Γράφτηκε από τον/την StoTapsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου