Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ένας τίμιος άνθρωπος

Dionisis TsaknisΟ Διονύσης Τσακνής θα είναι ο πρόεδρος της ΕΡΤ, ενώ ο Λάμπης Ταγματάρχης θα είναι διευθύνων σύμβουλος.
Πέρσι, είχα τη χαρά να γνωρίσω τον Διονύση Τσακνή, αφού είχε γράψει τη μουσική για τις Θεσμοφοριάζουσες που ανέβασε ο Γιώργος Κιμούλης.
Στους δυο σχεδόν μήνες που διήρκεσαν οι πρόβες, είχα την ευκαιρία να τον παρακολουθώ να δουλεύει με τους ηθοποιούς και να συζητώ μαζί του.
Ο Διονύσης Τσακνής είναι ένας εργατικός, γλυκός και ήρεμος άνθρωπος. Είναι πιστός στις ιδέες του αλλά δεν είναι φανατικός. Ακούει.
Ο Διονύσης Τσακνής είναι ένας τίμιος άνθρωπος. Δύσκολο αυτό σε έναν κόσμο που δεν είναι έντιμος.
Ξέρω πως δεν επιθυμεί θέσεις και μεγαλεία, και είμαι βέβαιος πως θα αναλάβει την θέση του προέδρου της ΕΡΤ, έχοντας την παραίτησή του στην τσέπη του.
Εύχομαι στον Διονύση Τσακνή να τα καταφέρει και να συνδέσει το όνομά του με την δημιουργία της νέας ΕΡΤ, που δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ του παρελθόντος.
Δεν συνηθίζω να δίνω συμβουλές -ειδικά, όταν δεν μου τις ζητάνε- αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι πως η νέα ΕΡΤ πρέπει να αξιοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις των πολλών Ελλήνων που δουλεύουν σε μεγάλα και επιτυχημένα τηλεοπτικά κανάλια του εξωτερικού. Όχι απαραίτητα να τους προσλάβει, αλλά να τους ακούσει. Αυτό θα μπορούσε να γίνει με ένα συνέδριο, όπου θα προσκληθούν να μιλήσουν και να καταθέσουν τις εμπειρίες και τις προτάσεις τους.
Καλή επιτυχία, Διονύση! «Γέννα θαύμα μες στον χρόνο».
 Εγραψε:
Υ/Γ:  Καλορίζικος και ευχόμαστε να παραμείνει τίμιος, πλουραλιστικός και επαναστατικός στην  αληθινή είδηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου