Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Γεροβασίλη:«Όλοι έχουν στραμμένα το βλέμμα στη διαπραγμάτευση και ο κος Δένδιας έχει το βλέμμα στραμμένο στη διαδικασία διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία,


«Όλοι έχουν στραμμένα το βλέμμα στη διαπραγμάτευση και ο κος Δένδιας έχει το βλέμμα στραμμένο στη διαδικασία διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, 
όπως φάνηκε σήμερα από την τοποθέτησή του, διαφοροποιούμενος από τη θέση του εισηγητή του κόμματός του», επισήμανε η Όλγα Γεροβασίλη, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Άρτας, κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου «Έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής».
Όσον αφορά το Νομοσχέδιο, η βουλευτής τόνισε ότι στόχο έχει την αντιμετώπιση μέρους της παθογένειας που ταλανίζουν την ελληνική οικονομία, όπως είναι η καθυστέρηση πληρωμών όταν οι επιχειρήσεις συναλλάσσονται με το δημόσιο. Με το Νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση, η χώρα εναρμονίζεται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, ενισχύεται η ρευστότητα και η ανταγωνιστικότητα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της εσωτερικής αγοράς, επισήμανε.
Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος επισήμανε ότι κάποιοι στην Ευρώπη δείχνουν να μην θέλουν τον έντιμο συμβιβασμό που επιδιώκει η κυβέρνηση και οικοδομούν πάνω στο θεώρημα της «αριστερής παρένθεσης». «Δυστυχώς, βρίσκουν και μιμητές στο εσωτερικό της χώρας», τόνισε. «Είναι εκείνοι που ευελπιστούν, ότι μέσα από τέτοιες μεθόδους και τακτικές,  θα γίνουν πάλι «χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη» - και συνέχισε - δυστυχώς, δεν αντιλαμβάνονται ότι όλοι μαζί, υπονομεύοντας έμπρακτα και με σχέδιο την προσπάθεια της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, υπονομεύουν και το κοινό ευρωπαϊκό οικοδόμημα».
 Το video της ομιλίας βρίσκεται στο σύνδεσμο https://youtu.be/MC9TpPQmR4E



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου