Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Αποικία θεωρεί τη Χώρα μας το ΔΝΤ και ιθαγενείς τους κυβερνητικούς βουλευτές. Έλεος!!!




Κριτική στην πολιτική του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έναντι της Ελλάδας προς την οποία θα πρέπει "να ζητήσει συγγνώμη" ασκεί σε δημοσίευμά της σήμερα η Wall Street Journal.
Η εφημερίδα επικρίνει το ΔΝΤ και τις προβλέψεις του αναφορικά με την εξέλιξη των οικονομιών διαφόρων χωρών, όπως η Μεγάλη Βρετανία, από την οποία η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ζήτησε συγγνώμη.
Ο αρθρογράφος της εφημερίδας Σάιμον Νίξον αναφέρει ότι "είναι λυπηρό το ΔΝΤ να αρνείται να υιοθετήσει την πρότασή μου πως πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την Ελλάδα για τις προσπάθειές του (ΔΝΤ) να εξαναγκάσει δια της βίας τη χώρα να λάβει περαιτέρω μέτρα λιτότητας, στο τέλος του 2013 ώστε να καλύψει μια τρύπα στον προϋπολογισμό που όμως δεν υπήρχε".
Όπως προσθέτει ο κ. Νίξον, "το ίδιο συνέβη τώρα με την Ισπανία, όπου ακόμη μια φορά οι προβλέψεις του Ταμείου αποδείχτηκαν λανθασμένες".
Υ/Γ: Αντι συγγνώμης για τα λάθος μέτρα ζητούν και άλλα μέτρα λιτότητας από τα ίδια υποζύγια για να καλύψουν μια τρύπα που οι ίδιοι δημιούργησαν με τους δουλοπρεπείς πολιτικούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου