Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Έρχονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων οφειλετών του Δημοσίου

  Με απόφαση της κας Κατερίνας Σαββαΐδου, κοινοποιείται η ανάρτηση στοιχείων για τους πλειστηριασμούς μεγαλοοφειλετών του Ελληνικού Δημοσίου στον ιστότοπο της Γ.Γ.Δ.Ε. 
Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:
Στο πλαίσιο της διαφάνειας και του δημοσίου συμφέροντος, μετά από απόφαση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου, προβλέπεται πλέον η δυνατότητα δημοσίευσης των περιλήψεων προγραμμάτων πλειστηριασμού κινητών και ακινήτων και μέσω Διαδικτύου. Η απόφαση αφορά περιουσιακά στοιχεία μεγαλο-οφειλετών του Δημοσίου για οφειλές άνω των 300.000 ευρώ.
  Με την ανάρτηση των στοιχείων από τις 24/9/2014 στον ιστότοπο της Γ.Γ.Δ.Ε. www.publicrevenue.gr - εκτός από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που ορίζει ο νόμος - θα εξαλειφθούν παθογένειες και δυσλειτουργίες ετών που λειτουργούσαν εις βάρος των συμφερόντων του Δημοσίου, καθώς και των κατόχων των ακινήτων.
  Οι ενδιαφερόμενοι που θα επισκέπτονται τον ιστότοπο, θα έχουν στη διάθεσή τους όλες τις χρηστικές πληροφορίες όπως: το είδος του περιουσιακού στοιχείου (περιγραφή κλπ), τον αρμόδιο υπάλληλο του πλειστηριασμού, την τιμή της πρώτης προσφοράς, καθώς και τυχόν διαθέσιμες φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου