Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ακηδεμόνευτη η Ε.Δ. του Π.Ε.Α.Κ.Ι.;



        Μερικά Μέσα Ενημέρωσης  κ. ο  Πρόεδρος της ΠΑΕ  ¨ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ¨  σε τηλεοπτική του παρουσία, εκτός των άλλων, είχαν  χαρακτηρίσει την υπό την προεδρία μου Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ ως διορισμένη, και δε φέραμε καμιά αντίρρηση, γιατί αυτή ήταν η πραγματικότητα.
  Πώς , όμως, θα χαρακτήριζαν την παρούσα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, τη στιγμή μάλιστα που ο πρόεδρός της ήταν ως χτες μέλος της διοίκησής του και ο Αντιπρόεδρός της μάρτυρας υπεράσπισής  του , στη σε  βάρος του δίκη της Πολιτείας  για μη  πληρωμή οφειλής   ποσού 174.000€.
    Ας σημειωθεί ότι την αγωγή για το παραπάνω ποσό , είχε καταθέσει η προηγούμενη Ε.Δ. στην οποία συμμετείχε ως Γραμματέας ο σημερινός αντιπρόεδρος, και εμείς  , όπως ήταν νόμιμο, για να μην κατηγορηθούμε  για απιστία, αναγκαστήκαμε  να βεβαιώσουμε την οφειλή  στη Δ.Ο.Υ.
   Άραγε, ο διορισμός των δύο προαναφερόμενων μελών έγινε συμπτωματικά και αξιοκρατικά;
 Γνώριζε, άραγε, τα παραπάνω ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης που  υπέγραψε το διορισμό τους;
  Πάντως, εύχομαι στην καινούργια Διοίκηση καλή  επιτυχία στο πράγματι δύσκολο  έργο της, αν και τη θεωρώ δεδομένη, αφού μάλιστα θα έχει, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί σε δήλωσή του κατά τους κωπηλατικούς αγώνες παίδων και εφήβων, και την αρωγή του κ. Περιφερειάρχη, μια και οι δύο  τουλάχιστον προαναφερόμενοι είναι πρόσωπα της αρεσκείας του.
 Άλλωστε,  δείγμα των φιλικών του αισθημάτων προς αυτή αποτελεί  η μη προβλεπόμενη  παραχώρηση  ατόμων  στο ΠΕΑΚΙ αμέσως με την  ανάληψη των καθηκόντων τους.
    Προσωπικά, θα είμαι στη διάθεσή της  για πλήρη και σε βάθος ενημέρωση για όλα τα θέματα της Ε.Δ., ώστε να μην παρατηρηθεί το οποιοδήποτε κενό.       
     Εξάλλου ο αθλητισμός ενώνει και δε διαχωρίζει, διδάσκει πανανθρώπινες αξίες και βασικά το ομαδικό πνεύμα, που τόσο αναγκαίο γίνεται στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου