Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ: Οργανωτική συγκρότηση για μια γόνιμη αντιπολίτευση

Στην άμεση συγκρότηση συντονιστικής γραμματείας, αλλά και θεματικών επιτροπών που θα παρακολουθούν στενά και θα εκφράζουν τις θέσεις της, στις δράσεις και την λειτουργία της Περιφέρειας Ηπείρου, προχωρά άμεσα η παράταξη Ήπειρος Ανατροπής.

Αυτό αποφασίστηκε την Τετάρτη το απόγευμα στα Λιθαρίτσια στα Γιάννενα, σε Πανηπειρωτική σύσκεψη της παράταξης, στην οποία συμμετείχαν η επικεφαλής Όλγα Γεροβασίλη, οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι, μέλη και φίλοι της παράταξης.

Και όπως επισημαίνεται σε  ανακοίνωση της παράταξης: "Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, όχι μόνο με τους 10 εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της, αλλά και με τα μέλη της, θα βρίσκεται εκεί, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, για να δώσει μαζί και δίπλα με τους συμπολίτες μας τον αγώνα για την ανασυγκρότηση και την προκοπή του τόπου μας.
Με γόνιμη αντιπολίτευση και προτάσεις, αλλά και αντιστεκόμενη, όπου και όποτε χρειάζεται, με δράσεις και παρεμβάσεις, μαζί και δίπλα με τους συμπολίτες μας. Προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον, τα δημόσια αγαθά, την διαφάνεια και την διασφάλιση όρων ίσης και δίκαιης μεταχείρισης όλων των πολιτών.
Για να γίνει η Ήπειρος χώρος ανάπτυξης και ζωής για όλους τους κατοίκους της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου