Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Καταδικάζει και η "Ενότητα Πολιτών"




3484254437.jpgΜε καθυστέρηση και προσπαθώντας να περάσει... ξώφαλτσα την ουσία του περιστατικού, παίρνει θέση για το συμβάν με τον Κώστα Τσάγκα και τον Παντελή Κολόκα,

η παράταξη του νέου δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, "Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα - Κοινωνία Πολιτών".
Σε ανακοίνωσή της, η παράταξη "καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή το βράδυ νεοεκλεγείς σύμβουλος της παράταξης μας, από δημοτικό σύμβουλο, πρώην αντιδήμαρχο της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας». Οι λεκτικές επιθέσεις, οι ύβρεις και οι ακρότητες στις οποίες επιδίδονταν τόσο καιρό από τα τηλεπαράθυρα ο συγκεκριμένος, μεταφέρθηκαν – δυστυχώς- στους δρόμους της πόλης. Για την ποινική διάσταση του συγκεκριμένου περιστατικού επιλαμβάνεται η δικαιοσύνη".
Επίθεση στην παράταξη Γκόντα
Σε ότι αφορά την πολιτική διάσταση που επιχειρεί να του προσδώσει η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», "αποτελεί πραγματικά έκπληξη το γεγονός πως αναλαμβάνοντας ρόλο εισαγγελέα,  σπεύδει να εκδώσει ανακοίνωση – πόρισμα στην οποία κάνει λόγο για ξυλοδαρμό!!!  Όψιμα η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» …«ευαισθητοποιήθηκε» και θυμήθηκε να επικαλεστεί «αρχές και αξίες». Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη παράταξη σιωπούσε ή και υιοθετούσε –ίσως επειδή θεωρούσε ότι την εξυπηρετούσε- τη λεκτική βία, τους προσβλητικούς και αήθεις  χαρακτηρισμούς, το παραλήρημα του εν λόγω συμβούλου από τα τηλεπαράθυρα. Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη παράταξη επέλεξε λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές την πολιτική της λάσπης ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης και μάλιστα δια του επικεφαλής της. Ήταν ένα πολιτικό ολίσθημα το οποίο καταδικάστηκε από τους πολίτες και στο οποίο η παράταξη μας επέλεξε να μην ακολουθήσει. Όπως δεν θα παρακολουθήσει και το νέο ατόπημα της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας. Ένα σχόλιο μόνο: το γάρ πολύ της θλίψεως".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου