Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Πρώτη παρέμβαση Ζαγορίτη για φθηνότερες βαφές μαλλιών


Λίγες μόνο ώρες μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο νέος Συνήγορος του Καταναλωτή πραγματοποιεί την πρώτη του ουσιαστική παρέμβαση σε ένα θέμα που πλέον αφορά μεγάλη μερίδα και του ανδρικού κοινού

Συμπαράσταση και προστασία για την οικονομική αφαίμαξη που υπομένουν χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι υποχρεώνονται να καταφύγουν στις βαφές μαλλιών, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανό το νεανικό «Πακιστανί» χρώμα των μαλλιών τους, προσέφερε με το «Καλημέρα» ο νέος συνήγορος του Καταναλωτή.

Ο πρώην γενικός γραμματέας της Ν.Δ. και επιτυχημένος επαγγελματίας που χρόνια περίμενε υπομονετικά την πολιτική -αλλά κυρίως την ηθική- του αποκατάσταση σε μια οποιαδήποτε κρατική θέση, ήδη φαίνεται να δικαιώνει με την κίνησή του αυτή, εκείνους που τον επέλεξαν.

Ο ίδιος, πάντως, τόνισε σε δήλωσή του, ότι ως πολιτικός και κοινωνικός ακτιβιστής, μέσα και από την προσωπική του εμπειρία, θα δώσει μάχη για να βελτιωθεί η καθημερινότητα του καταναλωτή, ενώ προανήγγειλε ότι μια από τις επόμενες κινήσεις του θα είναι να απαιτήσει από τις χασαποταβέρνες να προσφέρουν οδοντογλυφίδες με άρωμα μέντας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου